Suma impresionantă pe care Cristiano Rolando o câștigă pe an. Brandul portughezului valorează sute de milioane de euro

Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 22:45
Data actualizarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 22:59

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai importanți jucători din istoria fotbalului, iar brandul construit în jurul numelui său este unul de succes. 

Câștigător a cinci Baloane de Aur, starul portughez are peste 508 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, conducând detașat în acest clasament. 

Pe lângă performanțele realizate pe plan sportiv, Cristiano Ronaldo a reușit să își construiască un adevărat imperiu al afacerilor, care îi generează peste 200 milioane de euro pe an.

"Cristiano Ronaldo este o adevărată mașinărie de produse, servicii... Are și un muzeu cu efigia lui. Este foarte rar. Aeroportul din Madeira îi poartă numele, în ceea ce privește percepția colectivă, este foarte impresionant", a declarat Jean-Philippe Danglade, specialist în marketing. 

Juventus îi datorează bani lui Cristiano Ronaldo

Fosta campioană a Italiei a fost ”zguduită” din un scandal imens, în urma căruia toată conduecrea a demisionat. Potrivit DailyMail, care citează mai multe publicații din Italia, Ronaldo se află pe o listă cu mai mulți jucători care au încă de primit bani din partea bianconerilor, după ce au acceptat reduceri de salariu în pandemie pentru a ajuta clubul.

Conform sursei citate, Ronaldo a semnat un acord potrivit căruia ar urma să primească mai multe bonusuri, chiar dacă va pleca de la Juventus după pandemie, iar Football Italia, care citează ediția tipărită din Gazzetta dello Sport, scrie că suma se ridică la 19,9 milioane de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!