Stiri

Stirileprotv.ro cea mai accesata aplicatie Iphone de stiri a momentului. Pro FM conduce topul la radio!

La numai doua zile de la lansarea aplicatiei Stirileprotv.ro, aceasta se afla pe locul I in top 25 aplicatii gratuite din iTunes si pe locul I la categoria “Stiri”, cu peste 4000 de downloaduri in acest interval.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2011, 19:10
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2011, 19:10

Aplicatia ProFM, lansata pe 4 august, este in Top 5 aplicatii gratuite in App Store si cea mai descarcata aplicatie de radio din Romania.

Cei care descarca aplicatia Stirileprotv.ro au acces instant la fluxul celor mai noi stiri si sunt in pas cu evenimentele care marcheaza lumea. Pe langa informaţii de ultimă oră, aplicatia se remarca prin bogatul continut video si articolele cu numeroase imagini de impact.

Si pentru ca evenimentele se intampla in orice clipa, cei ce sunt martori la o intamplare care poate deveni stire, au sansa sa devina reporteri virtuali al stirilorprotv.ro. Nu trebuie decat sa fotografieze/filmeze direct cu telefonul si sa transmita informatiile prin intermediul sectiunii „Fii reporter!”!

Popularitatea aplicatiei ProFM pentru iPhone se datoreaza si numarului impresionant de canale de LIVE streaming pe care le ofera, printre care Dance FM, Music FM, ProFM 80's, ProFM 90's, ProFM Gold, ProFM Black, ProFM 100% RO, ProFM Chill-Out, ProFM Love.

Aplicatia Stirileprotv.ro poate fi descarcata aici


Aplicatia ProFm poate fi descarcata aici

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies