Steaua poate ramane fara Gigi: "Promit sa construiesc 60 biserici noi!" Cand va fi Bucurestiul un oras "plin de panselute":

Gigi Becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Mai 2012, 19:34
Data actualizarii: Marti 01 Mai 2012, 19:40

Gigi Becali si-a depus astazi dosarul de candidatura - patronul Stelei vrea sa devina "cel mai bun primar din lume"

Europarlamentarul Gigi Becali si-a depus, marti, dosarul de candidatura pentru un mandat de primar general al Capitalei, el afirmand ca doreste ca in fiecare Sector sa fie construite cate 10 biserici, iar el sa devina cel mai bun primar din lume, precum Sfantul Vasile cel Mare.

Dupa ce si-a depus candidatura, Becali a spus ca doreste ca in fiecare Sector sa fie cate 10 biserici noi, adica 60 de biserici noi la nivelul Capitalei, pentru ca oamenii sa aiba unde sa se roage.

Becali a spus ca urmatoarele prioritati sunt legate de sanatate si educatie.

Europarlamentarul a spus ca atunci cand ai credinta si esti sanatos si educat, toate lucrurile se rezolva si bogatia vine din cer, de la Dumnezeu.

El a spus ca toate aceste lucruri - legate de biserici, educatie si sanatate - sunt usor de rezolvat, din banii care s-au furat, in administratia Bucurestilor, pana in prezent.

"Pana nu rezolvam aceste trei lucruri - biserici, sanatate, educatie - nu bag niciun ban in panselute (...) A, cand se rezolva astea, vom avea si panselute, tot Bucurestiul va fi plin de flori, dar pana atunci nu vom avea nicio petala de panseluta", a spus Becali.

El a vorbit despre internalizarea serviciilor de salubrizare la nivelul administratiei Capitalei, pentru ca sa nu se mai fure. Becali a tinut sa il asigure pe Silviu Prigoana ca nu se va mai ocupa de salubrizarea orasului.

Becali a dat asigurari ca nu are nicio problema cu contracandidatii sai.

"Am venit sa candidez pentru oamenii care spun, cand au o problema, «Sa vina Becali sa rezolve!» Candidez ca sa nu mai trebuiasca sa vin sa rezolv", a spus Becali.

El a spus ca vrea sa fie precum Sfantul Vasile cel Mare, adica "cel mai mare primar din toate timpurile".

"Eu vreau sa fiu cel mai bun primar din lume, nu doar din Romania", a mai spus Becali.

La final, el si-a facut cruce, i-a salutat pe ziaristi si a plecat.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!