Steaua a semnat astazi cu un jucator! In vara mai vine INCA UN ATACANT: "E ala de ne-a chinuit pe noi in grupe!" Ce transfer face Becali:

Steaua Gigi Becali transferuri Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Martie 2013, 19:10
Data actualizarii: Joi 21 Martie 2013, 19:24

Arde Braila! Evenimentul DECENIULUI pentru liderul din liga 2: vine Steaua! Sambata 13:00 Braila – Steaua, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Becali a dezvaluit ca a semnat astazi cu un jucator insa nu a dezvaluit despre cine e vorba. Mai mult, patronul Stelei a recunoscut ca Steaua il vrea pe Chima, atacantul de la Molde cu care Steaua a jucat in grupele Europa League:

"La fiecare perioada de transferuri luam 3-4 jucatori. Acum luam 5 jucatori dar el nu vrea sa spuna cine sunt. Astazi semnez cu un jucator dar il iau abia la vara, dar nu pot sa spun cine este ca asa am conventia. In opinia mea va fi cam cel mai bun produs intre Iancu si asta, dar eu cred ca e mai talentat decat Iancu si are aceeasi varsta cu el. Jucatorul nu este acum in Romania. Sunt 5 jucatori care vin si unul strain pe care l-a cerut Reghe special.

E atacantul ala de la Molde pe care il vrem, cu care am jucat in grupe. Reghe mi-a zis acum trei zile ca trebuie un atacant foarte valoros pentru grupele Champions League.", a spus Gigi Becali la Digisport.

Jucatorul despre care vorbeste Becali este Nicusor Stanciu, acesta avand aceeasi varsta cu Iancu si in acest moment este plecat din tara cu nationala Romaniei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!