Sport.ro prezinta: Noaptea cea mai lunga! Bataie, rugby si multe sageti! Vezi ce meciuri si gale te vor tine LIPIT de televizor:

Autor: Sport.ro
Marti 17 Septembrie 2013, 18:58

	Sport.ro prezinta: Noaptea cea mai lunga! Bataie, rugby si multe sageti! Vezi ce meciuri si gale te vor tine LIPIT de televizor:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Sase super evenimente, sambata seara, pe 28 septembrie.

Rugby Championship ofera doua meciuri de senzatie. Africa de Sud - Australia, cel mai echilibrat meci al turneului final este de la ora 18:00, iar la miezul noptii Argentina primeste vizita Noii Zeelande in cel mai incins meci al anului. Pumele nu au nicio victorie in acest turneu si vor primele puncte chiar cu favorita numarul unu.

De la 22:00 incep bataile. Pitbull Atodiresei, Andrei Stoica si Benny Adegbuyi dau cu pumnul la Botosani, intr-o gala ce se va vedea de la Botosani pana la New York!

De la 4:15, Superman Stevenson se bate cu Tunetul pentru centura WBC la box, la categorie semi-grea.

Ultimul eveniment este doar pentru cei puternici! Jerome Le Banner si Serghei Kharitonov se bat in cel mai tare meci al unei gale care aduce fata in fata 12 super meciuri!

 

Sambata 28 septembrie
18:00 SPECTACOL GRAMADA
Africa de Sud – Australia

20:00 PRECIS ITI PLACE!
Finala Europeanului Darts de la Bucuresti

22:00 DIN BOTOSANI PANA-N NEW YORK
LK Ce n-a vazut America! Pitbull, Mister KO, Benny LIVE si in SUA

1:40 AM SPECTACOL GRAMADA
Argentina – Noua Zeelanda

4:15 EI SUNT SUPEREROII
Lupta cu centura WBC pe masa Superman versus Thunder

7:00 It’s time for GLORY!
Le Banner versus “Rusul Nebun” Kharitonov

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Procesul lui Dragnea se termină astăzi. Excepțiile invocate de avocați au fost respinse
BRAT