Sport.ro, lider in 2009!

Sport.ro Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Iulie 2009, 11:02
Data actualizarii: Vineri 31 Iulie 2009, 11:05

Sport.ro continua sa domine toate calculele posibile pe piata canalelor de sport din Romania, conform datelor furnizate de GFK Romania.

In lunile iunie-iulie, Sport.ro a fost lider in prime-time, inregistrand o medie de 0,9 puncte de rating si 2,9% cota de piata, pe publicul masculin din mediul urban, mai exact de peste doua ori mai multi telespectatori decat au fost la GspTV (0,4 puncte de rating si 1,4% cota de piata).

In iunie-iulie 2009, Sport.ro a fost lider pe piata canalelor de sport si pe durata intregii zile. Cu o audienta medie de 0,5 puncte de rating si 3,1% cota de piata pe publicul masculin din mediul urban, Sport.ro le-a depasit categoric pe urmatoarele clasate – Eurosport (0,2 puncte de rating si 1,4% cota de piata) si GspTV (0,2 puncte de rating si 1,3% cota de piata).

In lunile iunie-iulie 2009, Sport.ro a difuzat Campionatul European U21, super amicalele lui Chelsea in America, ale CFR-ului in Austria sau prezentarile grandioase ale lui Kaka, Benzema, Ronaldo la Real Madrid si Ibrahimovic la Barcelona. Sport.ro a organizat prima confruntare la masa de table dintre fostul arbitru international Ion Craciunescu si campionul european la table, Neculai Draganuta. In direct la Sport.ro, Dinamo si-a intalnit fosta adversara din grupele Cupei UEFA, Olympique Marseille, iar Bordeaux si-a mai adaugat un trofeu in palmares – Supercupa Frantei, dupa ce a castigat cu 2-0 in fata celor de la Guingamp.


Inter, Juventus, Milan, Barcelona vin la Sport.ro in luna august

Sport.ro le ofera telespectatorilor super evenimente si in luna august. Chivu revine din America si se bate cu echipa lui Radu Stefan pentru primul trofeul al anului – Supercupa Italiei. Finala Italiei, Inter – Lazio, meciul in care selectionerul Lucescu isi poate vedea la treaba fundasii, este in direct la Sport.ro sambata, 8 august, de la ora 15:00.

Real Madrid isi arata noile achizitii - Ronaldo, Kaka sau Benzema vor da tot ce au mai bun in seria de amicale, Live la Sport.ro. Real va juca, in direct la Sport.ro, super amicale cu DC United, Borussia Dortmund, fosta castigatoare de Liga si cu AC Milan, in trofeul Santiago Bernabeu.

Tot la Sport.ro, cele mai tari echipe din istoria Italiei – Inter, Juventus si Milan, fara Beckham, intors in America, se bat in celebrul triunghiular italian – Trofeul Tim, iar selectionerul Emil Sandoi isi incepe campania de calificare la Campionatul European de Tineret din 2011, cu Andorra.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!