GALERIE FOTO Soția lui Adrian Mutu, mesaj superb de ziua fostului internațional român. Cât de bine arată Sandra

Sandra Mutu Adrian Mutu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Ianuarie 2024, 18:41
Data actualizarii: Marti 09 Ianuarie 2024, 19:02

Adrian Mutu a împlinit 45 de ani, ocazie cu care soția sa i-a transmis un mesaj emoționant. 

Sandra și Adrian Mutu sunt împreună de zece ani, relația celor fiind una solidă, în ciuda diferenței de 14 ani dintre cei doi. Cu ocazia zilei de naștere a fostului internațional român, fostul model a postat un mesaj pe contul de Instagram, alături de două fotografii de la petrecerea organizată. 

"Astăzi s-a născut un campion. Sunt recunoscatoare pentru această călătorie numită viață împreună, este o adevărată binecuvantare, iar tu ești ceva rar! Fie ca toate dorințele tale să devină realitate! La mulți ani! Te iubesc din suflet", a scris Sandra Mutu. 

Recent, mama lui Adi Mutu, Rodica Mutu, s-a stins din viață la 71 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală cumplită. Mai mult decât atât, antrenorul a fost demis și din funcție de la Neftchi Baku.

"Demis în Ajunul Crăciunului, când era în România pentru înmormântarea mamei sale. Asta i s-a întâmplat lui Adrian Mutu, fostul atacant de la Fiorentina, Inter, Juventus, Parma, Cesena și Verona, care este și cel mai bun marcator român din istoria Serie A, cu 103 goluri”, a scris Gazzetta dello Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!