GALERIE FOTO Sosia lui Jack Grealish a povestit cum a ajuns să câștige bani pretinzând că este starul lui City 

Jack Grealish Liam Wilson Manchester City Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Octombrie 2023, 11:09
Data actualizarii: Joi 12 Octombrie 2023, 11:10

Jack Grealish (28 ani) este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din lotul lui Manchester City, dar jucătorul s-a remarcat și datorită aspectului său. 

Fotbalistul transferat de la Aston Villa în schimbul sumei de 117.5 milioane de euro a reușit să câștige alături de Manchester City titlul în Premier League de două ori, trofeul UEFA Champions League, FA Cup dar și Supercupa Europei. Jack Grealish s-a remarcat nu doar datorită calităților sale din teren, ci și prin aspectul său, care i-a adus contracte publicitare extrem de bine plătite, cu branduri de top. 

Dublura lui Jack Grealish a dezvăluit cum a ajuns să câștige bani de pe urma aspectului său

Cu toate astea, calendarul aglomerat al fotbalistului i-a făcut pe colaboratorii săi să apeleze la o dublură pentru a-l înlocui în anumite reclame, iar varianta apărută a fost Liam Wilson, antrenor de fitness, care a început să câștige bani după ce a filmat o reclamă în care apare alături de jucător, ca dublură a acestuia.

„Am cam fost folosit ca dublura lui Jack. Orice nu putea face el, din cauza programului încărcat pe care îl avea, eu îi luam locul și făceam. Era o nebunie. Întotdeauna am avut părul similar cu modul în care Jack și-l poartă. Îmi cam place asta. 

Oamenii din restaurante sunt mai drăguți cu mine când au senzația că sunt el. Nu am încercat niciodată să arat ca el. Dacă reușesc să fac pe cineva să zâmbească, atunci e incredibil”, a declarat bărbatul citat de The Sun

Liam a povestit și cum a ajuns prima dată să lucreze ca dublură a lui Jack Grealish și a dezvăluit că au filmat prima dată împreună în august 2023, în Manchester. 

„Căutau pe cineva care să poată juca rolul lui Jack în cazul în care el nu reușea să ajungă la filmări, fotbaliștii au un program încărcat. Vezi cam care este viața unui fotbalist și cum e perceput. Erau mulți oameni în jurul nostru, aveam același outfit, era puțin amuzant. 

L-am întrebat dacă mă văzuse și a zis că știe cine sunt. Chiar e un tip modest, ne-am înțeles bine. I-am zis că e puțin stupid totul, dar el mi-a zis că dacă pot face niște bani din asta, atunci să o fac. M-a încurajat”, a dezvăluit Liam. 

Deși i se cere să facă des poze prin Dubai, acolo unde locuiește, Liam a dezvăluit că nu vede mereu asemănarea dintre el și superstarul lui Manchester City: „Nu prea văd asemănarea însă în unele poze și unghiuri pot să văd unele similitudini. Mi se cer mereu poze și mi se pare amuzant, îmi place să intru în filmul ăsta, dar nu mă laud”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!