Socrul lui Sadio Mane a dezvăluit câți ani are soția fotbalistului și a recunoscut căsătoria aranjată 

Sadio Mane Aisha Tamba Amadou Tamba Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Ianuarie 2024, 13:25
Data actualizarii: Vineri 12 Ianuarie 2024, 13:27

Sadio Mane (31 ani) a surprins pe toată lumea cu anunțul că s-a însurat. 

Fotbalistul senegalez s-a însurat cu o tânără de 18 ani, Aisha Tamba, într-o ceremonie islamică, ce a avut loc pe 7 ianuarie în Keur Massar, o suburbie din Dakar, cu șase zile înainte de startul Cupei Africii pe Națiuni. Nunta a avut loc acasă la tânăra parteneră a jucătorului. 

Pe internet au apărut fotografii de la ceremonie, iar tot atunci au apărut și zvonurile, atât despre vârsta Aishei, dar și despre relația lor. Sadio Mane nu s-a afișat cu vreo parteneră până în momentul apariției pozelor de la nuntă, astfel că toată lumea a fost surprinsă. 

  • Amadou Tamba / Sursa foto: Twitter

Tatăl soției lui Sadio Mane, dezvăluiri despre relația fotbalistului 

Amadou Tamba, tatăl Aishei, a vorbit într-un interviu acordat ulterior, dezvăluind că fiica sa are 18 ani, dar și că nunta a fost una aranjată. Mai mult, bărbatul a declarat că Sadio Mane a întâlnit-o pentru prima dată pe cea care avea să îi devină soție în urmă cu mai bine de doi ani.

„Soția mea și Aisha au fost în vizită la familia lui într-o zi, atunci a întâlnit-o el pentru prima dată. Probabil a văzut ceva special în ea, iar părinții lui au apreciat-o, de asemenea. Au venit să mă vadă. Am discutat așa cum e tradiția, ne-am pus de acord cu totul și am așteptat ca această zi să se întâmple. 

Nu s-au întâlnit pentru că Aisha era încă tânără. Ea are 18 ani. Prima dată s-au cunscut în urmă cu mai bine de doi ani. 

Ținând cont de valorile lui și de tot ce a auzit ea despre el, a acceptat de bunăvoie. Însă ca părinți am și ghidat-o și sfătuit-o să aleagă liber. Dumnezeu a făcut cea a fost mai bine pentru ea. 

Știam că Sadio și familia sa sunt oameni buni, modești. Sadio este reflexia familiei sale. Dar ca tată aveam nevoie să știu mai multe despre el, educația lui, credința lui, modestia. Am aflat și mai mult că este o persoană bună. 

Eu și Sadio vorbim mult despre proiecte, însă și despre viață, în general, m-a învățat multe, chiar dacă este încă tânăr. Știe multe despre viață și am învățat multe de la el. De aceea nu am ezitat să accept cererea lui de a se căsători cu Aisha. 

Există o înțelegere puternică în relația noastră. Nu este despre faima și averea lui. Primul lucru care îmi place la el este educația bună. Acum i-am oferit-o pe fiica mea, mi-ar plăcea să aibă mare grijă de ea și să trăiască după comandamentele musulmane. Mi-ar plăcea să o ajute să evolueze, chiar dacă face ce poate mai bine ea, e foarte important pentru mine”, a declarat Amadou Tamba citat de Daily Mail

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!