Sadio Mane, la un pas de căsătorie cu o fată de 14 ani: ”E complicat, știi?”

Sadio Mane Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Ianuarie 2024, 14:46
Data actualizarii: Joi 11 Ianuarie 2024, 14:45
Sadio Mane, care are 31 de ani, a făcut recent un pas important pe plan personal.

Aripa stânga e legitimată în acest moment la Al Nassr. Cotat la 20 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, Sadio Mane a semnat cu arabii la începutul lui august 2023 un contract valabil până la finele stagiunii 2025/26.

Sadio Mane, la un pas de căsătorie cu o fată de 14 ani: ”E complicat, știi?”

Recent căsătorit cu o tânără superbă de 19 ani, căreia i-ar fi plătit facturile și școlarizarea, așa cum relatează Pulse Sports, Sadio Mane a fost protagonistul unui alt eveniment de acest gen în urmă cu cinci ani.

GOAL a subliniat faptul că Sadio Mane a fost la un pas să se însoare cu o fată de 14 ani în 2019. Englezii au publicat, în consecință, un pasaj dintr-un interviu cu fostul star de la Liverpool și Bayern Munchen care povestea acest lucru.

”Mi-am dorit să mă însor, dar mariajul e puțin complicat. Mi-ar fi plăcut să fac asta, totuși, dar, știți că e și treaba cu părinții, ei sunt complicați. 

Țin minte că mama și unchiul meu au vrut să mă căsătoresc (n.r. așa cum e datina în satele din Senegal) cu o fată de 14 ani. 14, nu? Cred că anul acesta a făcut 15, dar am refuzat.

Dar nu e nicio problemă. Când o să-mi găsesc sufletul pereche, o să mă însor imediat!”, spunea Sadio Mane în 2019 pentru Orange Senegal, citat de jurnaliștii de la GOAL.

Sadio Mane s-a însurat cu o tânără superbă de 19 ani 

Sadio Mane ar fi pus ochii pe soția sa pe când aceasta avea 16 ani, însă nu s-a apropiat de ea. Vârsta legală a consimțământului în Senegal este 16 ani. Deși nu și-a mărturisit sentimentele față de tânără, Mane i-ar fi spus unchiului său că o place pe Aisha, iar acesta s-ar fi ocupat să le facă cunoștință, după cum scrie Sports Brief. 

DETALII, AICI

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!