Soția în vârstă de 18 ani a lui Sadio Mane a rupt tăcerea după nunta aranjată cu fotbalistul de 31 de ani 

Sadio Mane Aisha Tamba Stiri Sadio Mane și soția sa, Aisha Tamba / Sursa foto: Instagram, magvision_evens_officiel
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Ianuarie 2024, 11:38
Data actualizarii: Luni 15 Ianuarie 2024, 11:56

Sadio Mane (31 ani) a luat pe toată lumea prin surprindere cu anunțul că s-a căsătorit. 

Fotbalistul lui Al-Nassr s-a căsătorit, într-o ceremonie privată, cu Aisha Tamba (18 ani), surprinzând pe toată lumea, în contextul în care Mane este extrem de discret, iar până în momentul apariției pozelor de la nuntă nu a mai apărut alături de partenera sa. Vârsta Aishei a fost un subiect de dezbatere, asta în contextul în care diferența dintre cei doi este de 13 ani. 

Presa internațională a scris că Sadio Mane a cunoscut-o pe fată de când avea 16 ani și i-a plătit și studiile. Tatăl Aishei a dezvăluit că a fost o căsătorie aranjată, iar că cei doi nu au avut vreo relație până în momentul nunții. 

  • Sadio Mane și soția sa, Aisha Tamba / Sursa foto: Instagram, magvision_evens_officiel

Tânăra soție a lui Sadio Mane a vorbit despre nuntă 

Aisha Tamba a vorbit, prin intermediul unei rude, și a transmis clar că rădăcinile modeste nu îi vor fi alterate de faima și banii care vin odată cu căsătoria cu Sadio Mane. Cuplul s-a căsătorit pe 7 ianuarie, în suburbia capitalei Senegalului, Dakar, chiar acasă la Aisha. 

„Sunt nerăbdătoare să îmi încep noua viață și știu că va fi foarte diferită. Nu simt nicio presiune din cauza faimei lui Sadio, iar banii nu mă vor schimba. Nu asta este ceea ce mă interesează. Voi rămâne o persoană modestă dedicată credinței mele. 

Nu sunt obișnuită să fie atât de multă atenție pe mine pentru că suntem o familie privată. Nu ne place să ne etalăm sau să vorbim despre viețile noastre personale. Sunt o persoană cu picioarele pe pământ, așa am fost crescută și nu va fi nimic diferit din cauza acestei căsnicii. Sunt extrem de onorată să mă numesc acum doamna Mane”, a transmis Aisha pentru Daily Mail prin intermediul unei rude. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!