Sadio Mane s-a căsătorit cu iubita de 19 ani! Fotbalistul a fost ținta glumelor după ce a postat fotografiile 

Sadio Mane Stiri Sadio Mane și soția sa, Aisha Tamba / Sursa foto: Instagram / magvision_evens_officiel
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Ianuarie 2024, 20:34
Data actualizarii: Miercuri 10 Ianuarie 2024, 20:49

Sadio Mane (31 ani) a făcut un pas important pe plan personal înainte de a pleca la Cupa Africii pe Națiuni. 

Senegalezul a luat pe toată lumea prin surprindere cu anunțul că s-a căsătorit. Fotbalistul lui Al-Nassr s-a însurat cu frumoasa Aisha Tamba, însă nu fără a stârni numeroase controverse, toate având legătură cu vârsta fetei. Aisha are 19 ani, după cum informează presa internațională, deși unele publicații susțin că ar avea 18 sau chiar și 26. 

Sadio Mane s-a însurat cu o tânără superbă de 19 ani 

Sadio Mane ar fi pus ochii pe soția sa pe când aceasta avea 16 ani, însă nu s-a apropiat de ea. Vârsta legală a consimțământului în Senegal este 16 ani. Deși nu și-a mărturisit sentimentele față de tânără, Mane i-ar fi spus unchiului său că o place pe Aisha, iar acesta s-ar fi ocupat să le facă cunoștință, după cum scrie Sports Brief. 

  • Sadio Mane și soția sa, Aisha Tamba / Sursa foto: Instagram / magvision_evens_officiel

Pulse Sports scrie și că Sadio Mane s-ar fi ocupat de facturile și școlarizarea fetei. 

„Sincer, sunt fericit că președintele m-a felicitat așa cum, la fel de mult, sunt recunoscător pentru felicitările primite nu doar de la coechipieri. Cred că toată lumea m-a felicitat și mi-au urat succes, sunt fericit, sper că totul va decurge cum trebuie”, a declarat Sadio Mane conform The Sun

Președintele Senegalului, Macky Sall, a întâmpinat naționala înainte de Cupa Africii pe Națiuni, și a făcut o glumă pe seama căsătoriei sale. 

„În primul rând, vreau să îl felicit călduros pe Sadio Mane, care tocmai s-a căsătorit. Dorim să îl aplaudăm și să îi urăm o căsnicie fericită. Fie ca Dumnezeu să îți binecuvânteze casa și descendenții. De acum înainte mai ai și o altă datorie în afară de a marca goluri”, a glumit Sall. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!