Rudel Obreja a fost arestat preventiv pentru 30 de zile! Este acuzat de trafic de INFLUENTA! Suma este enorma!

Rudel Obreja FR BOX Gala Bute Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Februarie 2014, 15:35
Data actualizarii: Miercuri 05 Februarie 2014, 23:23

►Portie dubla de HIGH, OLANDA! In direct la Sport.ro si Voyo.ro: joi 21:45 Ajax – Groningen si duminica 15:30 Zwolle – Ajax!

UPDATE, miercuri:15:36: Rudel Obreja a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Conform Mediafax, decizia a fost luata miercuri de Tribunalul Bucuresti, la propunerea procurorilor DNA. Obreja poate ataca hotararea la Curtea de Apel Bucuresti.

RUDEL OBREJA A FOST RETINUT MARTI DE PROCURORII DNA

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box a fost retinut de procurorii DNA. Este vorba despre suma de un milion de euro, care a fost ceruta drept mita de catre Obreja.

DNA a anuntat inceperea urmaririi penale fata de Obreja, pe care il acuza de trafic de influenta. DNA sustine ca, in noiembrie 2013-ianuarie 2014, Obreja a cerut un milion de euro de la un denuntator, pretinzind ca are influenta asupra judecatorilor de la Inalta Curte.

Denuntatorul, al carui nume nu este facut public in comunicatul DNA, avea deja o solutie de condamnare la inchisoare cu executare, si facuse recurs la Inalta Curte. Potrivit DNA, Rudel Obreja i-ar fi spus denuntatorului ca va obtine o hotarare favorabila daca va solicita amanarea cauzei pentru un termen de judecata ulterior intrarii in vigoare a noului Cod Penal (1 februarie 2014).

Rudel Obreja (fost presedinte al Federatiei Romane de Box) este cercetat penal si in dosarul Gala Bute.

Din Comunicatul DNA:

[..] "Suspectul Obreja Rudel a impus ca o parte din folosul pretins, respectiv suma de 200.000 euro sa fie remisa inainte de pronuntarea hotararii, iar diferenta de 800.000 euro, dupa obtinerea solutiei favorabile.

Procurorii au dispus reținerea lui OBREJA Rudel pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat judecatorului pentru drepturi si libertati de la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile".

Revenim cu detalii!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!