GALERIE FOTO Și-a părăsit iubita însărcinată, acum s-a dus la aniversarea copilului împreună cu noua cucerire 

Eder Militao karoline lima Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iulie 2023, 10:20
Data actualizarii: Joi 13 Iulie 2023, 10:21

Eder Militao are un trecut amoros tumultuos, fiind implicat în mai multe scandaluri. 

Fotbalistul lui Real Madrid forma un cuplu solid cu Karoline Lima, model brazilian, însă a părăsit-o pe tânără când aceasta era însărcinată cu primul lor copil. Cei doi se întâlneau de un an, însă se pare că nu se înțelegeau așa de bine precum lăsau să se înțeleagă pe rețelele sociale. 

Modelul a născut-o pe Cecilia, fetița pe care o are împreună cu Eder Militao, iar după naștere, conflictul dintre cei doi nu a fost stins deloc. Fotbalistul și-a dat iubita în judecată, deschizând un proces pentru a stabili pensia alimentară a fetiței. Karoline s-a plâns de-a lungul relației că fotbalistul că nu era atent la ea în timpul sarcinii. 

Eder Militao a fost cu actuala iubită la petrecerea fetiței organizată de fosta

Se pare însă că cei doi au făcut pace, iar acum reușesc să apară împreună la evenimentele dedicate micuței. Recent, Cecilia a împlinit un an, iar Karoline a organizat o petrecere fastuoasă cu această ocazie, de la care Eder Militao nu a lipsit. 

Mai mult decât atât, fotbalistul de la Real Madrid a mers însoțit și de actuala iubită și deși Karoline a pus poze doar alături de el pe contul de Instagram de la petrecere, fundașul nu a ezitat să posteze fotografii alături de fetiță și noua iubită. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!