GALERIE FOTO Și-a dat în judecată iubita pe care a părăsit-o înainte să nască! Blonda sexy e „distrusă” după decizia jucătorului de la Real Madrid

karoline lima Eder Militao Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Septembrie 2022, 18:15
Data actualizarii: Sambata 10 Septembrie 2022, 18:16

Eder Militao (24 ani) nu trece prin cele mai bune momente pe plan personal, după ce și-a părăsit iubita cu doar câteva luni înainte de a deveni mamă. 

Karoline Lima și Eder Militao păreau un cuplu solid, tânăra fiind gravidă cu fotbalistul campioanei Spaniei. Cu toate astea, relația celor doi s-a „rupt” cu puțin timp înainte ca tânăra să nască primul lor copil, după o relație de un an, vestea fiind confirmată de Karoline, care a postat un mesaj amical pe rețelele de socializare. 

Karoline a născut-o pe Cecilia, fetița pe care o are împreună cu Eder Militao, însă relația celor doi pare să atingă o tensiuni alarmante. Fotbalistul și-a dat în judecată fosta iubită, luând-o prin surprindere pe tânăra care s-a plâns la un moment dat că Militao nu era atent cu ea în timpul sarcinii. 

Karoline Lima, „distrusă” după ce Eder Militao a dat-o în judecată

Tânăra s-a arătat devastată pe rețelele de socializare de faptul că jucătorul a chemat-o în instanță. S-a filmat plângând, având un mesaj pentru urmăritorii săi: „Îmi cereți să vorbesc. Îmi cer iertare, dar nu reușesc. Nu sunt puternică în acest moment. Avocata mea va vorbi pentru mine. Cât despre mine...sunt bine. Voi știți cât de bine sunt. Vă iubesc”, a spus Karoline citată de sport.es

Jucătorul nici măcar nu a contactat-o pentru a o informa că o dă în judecată, Karoline fiind apelată de avocații brazilianului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!