Serialul Brigada Nimic începe astăzi la PRO TV și pe VOYO!

brigada nimic Pro TV Voyo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 15:01
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 15:05

Comedia păzește România începând de astăzi, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30. 

Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma sunt pregătiți să rezolve toate cazurile neînsemnate într-o comedie care-i va face pe cei de acasă să râdă în hohote. Brigada Nimic intră în acțiune pe PRO TV și VOYO!

În această seară vom face cunoștință cu cei patru membri ai Brigăzii Nimic. După ce au reușit să ruineze operațiunile standard ale Poliției, Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma se califică pentru a face parte din această gașcă și pentru performanța de a-l scoate din sărite pe Comisarul Vișan, Șeful Secției de Poliție. Vișan decide să-i adune pe cei patru într-o singură echipă care să se ocupe doar de operațiuni neînsemnate.

”O să fiți echipa de șoc! O să vă repartizez toate disparițiile de hamsteri, toate bătăile între pensionari, toate furturile de trotinete. Într-un cuvânt: toate cazurile de care se plânge populația că noi nu ne ocupăm. O să ne ocupăm! Gata! O să fiți Brigada Nimic!”, le va spune acesta.

Moartea lui Chef Cristiano, un influencer specializat în promovarea tigăilor, va fi primul caz pe care Brigada Nimic va trebui să-l deslușească. Cum reușește Săgeată să piardă mașina Poliției din cauza unui infractor, ce o va face pe Carmola să folosească arma din dotare nejustificat în recuperarea unei pisici blocată într-un copac, dar și de ce Toma a adoptat o gâscă pe care a denumit-o Lady Gaga și pe care o are mereu cu el, vedem astăzi, în primul episod Brigada Nimic.

Serialul este în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO.

Brigada Nimic - Comedia păzește România!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!