La Multi Ani, Romania! Un vis NATIONAL: 23 de milioane de inimi in ring, 55.000 de oameni pe un stadion! Romanul care si-a platit gloria cu sange si sudoare:

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Decembrie 2012, 12:30
Data actualizarii: Sambata 01 Decembrie 2012, 12:27

"Romania e a ta! INTRA AICI in cea mai tare aplicatie de Facebook si vezi care e povestea ta de "roman senzational de normal"

"Grandoare si importanta unui om este data de imaginea pe care si-o construieste in ochii conationalilor sai!"

Lucian Bute este probabil cel mai mare simbol al sportului romanesc de la Gica Hagi incoace. Niciun sportiv nu a mai reusit in ultimii 10 ani sa scoata oamenii pe strazi, sa tina o tara intreaga treaza la 4 dimineata sau sa adune oameni din toate colturile tarii pentru un singur meci.

Citeste continuarea

Sacrificiu TOTAL pentru Romania! Povestea INCREDIBILA a omului care te face sa PLANGI de emotie pentru tara ta

Pumni, manusi, un echipament aproximativ. Despre ce vorbim? De unde toata agitatia asta? De unde analizele complicate intr-un sport care cere pumni? Cere doar pumni! Reactia superficiala defineste aici boxul.

Daca ai obiceiul sa nu ratezi esentialul, o sa te revolti rau cand o sa citesti randurile de mai sus. Fiecarui sport ii place sa auda despre el ca e special intr-un fel pe care nu-l gasesti la celelalte. Nu vrem sa ne imprietenim cu boxul, n-am fi in stare niciodata sa facem macar acceptabil ceea ce oamenii din ring considera normal.

Acceptarea e insa de bun simt. Manusile cu miros incert ale fiecarui sportiv ascund mii de povesti. Ale fiecarui antrenament, ale fiecarui pumn care si-a scos punctul, ale fiecarui adversar care a cazut din ele.

Citeste continuarea:

A refuzat un contract de MILIOANE pentru ca era INDRAGOSTIT de Romania! Povestea celui mai tare roman de care n-ai auzit NICIODATA

Afara ploua. Ti-e frica sa te uiti la termometru, se face din ce in ce mai frig si, bineinteles, frunzele sunt de numarat cu miile pe jos. In 2012, toamna clasica e din nou in trend.

Nu va panicati, textul asta nu e o compunere cu toamna. N-o sa va spuna nimic despre felul in care natura se ascunde in amorteala pentru cateva luni ca sa se trezeasca mai vesela la primavara. Si nici n-avem secrete despre 'fulgii jucausi' de care copacilor 'golasi' li s-a facut deja dor. :)

Pentru unii oameni, abia culorile triste de afara inseamna viata. Gradele spre minus sunt semnul ca pot din nou sa-si aplice visul peste asteptarea care i-a facut inutili tot anul.

Citeste continuarea:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TU ai puterea sa-ti faci tara asa cum o visezi. Intra in aplicatia ProTV si arata lumii intregi ca Romania e a ta! CLICK AICI

 

Hai sa facem impreuna tara tuturor posibilitatilor frumoase! Sa ne unim gandurile si fortele si sa redescoperim tot ce e senzational de normal!

 

 

TU ai puterea sa-ti faci tara asa cum o visezi! Intra in aplicatie, logheaza-te cu contul tau de Facebook si arata intregii tari cat de senzational de normal esti!

CLICK AICI pentru a intra in APLICATIE

Gandeste liber! Romania e a TA!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!