Scandalul "TEAPA pentru campioni" ia amploare! Ministerul de Interne, ancheta la clubul Dinamo: "Este inacceptabil ca sportivii sa nu-si primeasca banii"

Dinamo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Septembrie 2012, 14:55
Data actualizarii: Vineri 07 Septembrie 2012, 14:54

Ministerul Administratiei si Internelor a emis un comunicat prin care anunta ca va incepe verificarile la clubul Dinamo.

Reprezentantii de la Ministerul Internelor si Ministerul Finantelor Publice au anuntat vor cauta solutii in ceea ce priveste acordarea sumelor restante fata de sportivii clubului Dinamo medaliati la Jocurile Olimpice din 2008.

"Consideram ca este inacceptabil ca acesti sportivi sa nu fie recompensati pentru efortul depus si pentru toate sacrificiile facute. Timp de patru ani, guvernele anterioare nu au gasit resursele necesare si nu au gestionat corespunzator aceasta situatie."

"Surprinzator, acum, reprezentantii acestor foste guverne se declara indignati de situatia pe care tot ei au creat-o. La solicitarea primului ministru Victor Ponta, Ministerul Administratiei si Internelor a luat act de aceasta situatie neplacuta si va identifica cat mai curand posibil atat solutia optima pentru remedierea situatiei, cat si responsabilii ce au gestionat deficitar acest segment."

"In prezent, Ministerul Administratiei si Internelor, impreuna cu Ministerul Finantelor Publice, cauta solutii legale in ceea ce priveste cadrul legislativ pentru ca aceste sume restante sa fie achitate, desi, conform Ordonantei 19/ 2002, articolul 7, se interzice efectuarea oricarei plati, exceptand premierea sportivilor olimpici ce au obtinut rezultate impresionante la Londra 2012", se arata in raspunsul MAI la solicitarea Mediafax.

VIDEO: Campionii de la Beijing isi cer banii! Guvernul anunta ca sumele s-au prescris!!!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!