Săptămâna începe cu Jocul pentru Recompensă la Survivor România! Faimoșii și Războinicii sunt gata de noi confruntări

Survivor România 2023 Pro TV www.voyo.ro Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 12:24
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 12:28

Trei săptămâni s-au încheiat, iar a patra este aproape de fluierul de start! Concurenții rămași în competiție au înțeles deja dificultatea jocului, dar și modul în care să se adapteze la lipsa hranei și la dorul de acasă. Cel mai puternic sezon Survivor România continuă astăzi, de la 20:30, iar cele două triburi sunt gata să dea totul pe traseu! 

Dacă în urmă cu o săptămână se bucurau după eliminarea Mariei Lungu, Războinicii se pare că se confruntă acum cu o reală tristețe după ce l-au pierdut pe Răzvan Danciu. ”Mă doare sufletul”, va admite Andreea Moromete după ce a rămas fără cel mai bun prieten din competiție, iar Robert Moscalu va trage o concluzie încărcată de emoție: ”E greu pentru toată lumea”. Se pare că până și Faimoșii au simțit regretul plecării celui mai tânăr concurent: ”M-a emoționat super tare”, va recunoaște Ștefania. 

Cei doi concurenți care au fost deja nominalizați de două ori și nu au plecat acasă sunt tot mai siguri pe strategiile lor. ”Survivor nu e doar despre puncte”, va spune diseară Neagu, în timp ce Codruța simte că este aici datorită celor de acasă: ”Mă simt onorată că am fost salvată de două ori”. Indiferent de gânduri sau sentimente, viața merge mai departe la Survivor! Iar Războincii trebuie să învețe cum să se regrupeze pentru a-și reveni din seria dură din ultima perioadă în care au tot pierdut numeroase jocuri. Vor reuși sau membrii echipei Roșii sunt pe o linie ascendentă pe care o vor continua?

Faimoșii și Războinicii sunt gata ca Daniel Pavel să le dea fluierul de start în noi confruntări. Astăzi, e vremea pentru Jocul care le poate aduce o importantă Recompensă. Ce vor putea câștiga și cine o va face, aflăm curând. Tot atunci, triburile se vor întâlni și în primul Mini Game al sezonului. 

Nu ratați, de la ora 20:30, la PRO TV, o nouă ediție a celui mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!