GALERIE FOTO "Salvatoarea visurilor noastre". Costumul din Baywatch cu care "cea mai sexy femeie din lume" și-a cucerit fanii

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Noiembrie 2023, 17:10
Data actualizarii: Duminica 05 Noiembrie 2023, 17:14

Paige Spiranac a devenit celebră la nivel internațional după ce a fost desemnată "cea mai sexy femeie din lume" de revista Maxim, în 2022. 

Fosta jucătoare de golf s-a reorientat spre realizarea de conținut pentru rețelele de socializare, devenind un cunoscut influencer, cu venituri semnificative din această activitate. 

Pentru petrecerea de Holloween, Paige Spiranac a ales o costumație legendară, îmbrăcându-se în costumul de baie roșu al Pamelei Anderson, din Baywatch. 

"Happy Halloween, Paige! Bodyguard-ul visurilor noastre", "Arăți minunat" sunt doar câteva dintre comentariile de pe rețelele de socializare.

Dezvăluiri fără perdea ale lui Paige Spiranac

Tânăra de 30 de ani a răspuns fără ocolișuri la întrebările puse de admiratori pe contul de Instagram, unul dintre subiectele de interes fiind bustul spectaculos pe care îl are. 

"Vă iubesc, știți deja asta. Da, este natural. Au existat diferențe de mărime, depind de greutatea mea, dacă mă îngraș sau dacă slăbesc. Sunt modifcări naturale, cauzate de mai mulți factori. Corpul se schimbă, așa și ei, îmi place să-i arăt", a spus vedeta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!