virala bebelus cuplu Stiri

S-au dus la o ecografie si au ramas UIMITI de reactia bebelusului! Cum a fost surprins copilul si care a fost MESAJUL OBSCEN transmis de el

Un cuplu din Marea Britanie a mers la doctor pentru a-si vedea micutul intr-o ecografie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Octombrie 2020, 11:25
Data actualizarii: Sambata 31 Octombrie 2020, 11:28

Ceea ce s-a intamplat in timpul scanarii i-a lasat fara cuvinte pe cei doi tineri. In imaginile cu copilul se pare ca acesta este plictisit, casca, iar apoi se intoarce intr-o parte. 

In cele din urma, satul de faptul ca toti ochii erau atintiti asupra lui, bebelusul i-a socat pe parinti aratandu-le degetul mijlociu. 

  • S-au dus la o ecografie si au ramas UIMITI de reactia bebelusului! Cum a fost surprins copilul si care a fost MESAJUL lui pentru parinti

"La inceput era cam timid. Fusese timid si in scanarile anterioare, isi acoperea fata si casca de parca ar fi spus ca il obosim. Spre sfarsitul ecografiei a inceput sa se ascunda din nou ca si cand ar fi spus: 'Mi-ai facut destule fotografii, acum lasa-ma in pace'.

Am incercat sa il mai vedem putin si cu 5 minute inainte de final, a decis sa ne arate degetul mijlociu ca si cum ar spune: 'E suficient, mama si tata, lasati-ma in pace'. Cred ca va fi un mic 'terorist' dupa ce se va naste, dar cred ca voi rade mult alaturi de el", a declarat tanara viitoare mamica, insarcinata in 38 de saptamani. 

Modifică setările cookies