Cel mai de succes cuplu de antrenori din lume este din Romania! Performante INCREDIBILE atinse de Mariana Bitang si Octavian Bellu

Cel mai de succes cuplu de antrenori din lume este din Romania! Performante INCREDIBILE atinse de Mariana Bitang si Octavian Bellu

Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy) i-a desemnat pe Mariana Bitang si Octavian Bellu ca fiind cel mai de succes cuplu de antrenori din lume. 

Gimnastele romance au castigat sub tutela celor doi antrenori 305 medalii la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale si Europene. Cei doi au mai fost mentionati in urma cu 12 ani drept cei mai de succes antrenori din lume. 

"Cei doi, 'Cei mai de Succes Antrenori din Lume - Duo', au lucrat impreuna la lotul olimpic al Romaniei intre 1993 - 2005 si 2010 - 2015. De numele lor se leaga cele mai mari succese ale gimnasticii romanesti: doua titluri olimpice consecutive la echipe, cinci titluri mondiale consecutive la echipe, sute de medalii olimpice, mondiale si europene cu generatii diferite de gimnaste. Impreuna, cei doi au initiat in 2014 programul national de selectie ”Tara, tara, vrem campioane!”, program care tinteste revenirea gimnasticii romanesti in elita mondiala la JO Paris 2024", se arata pe pagina de Facebook a COSR (Comitetul Olimpic si Sportiv Roman)

Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy) este cea mai mare organizatie care certifica recorduri mondiale si, totodata, detinatoarea celei mai mari baze de date cu recorduri mondiale, potrivit AGERPRES. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies