EXCLUSIV S-a retras de aproape 4 ani, dar arată mai bine decât atunci când juca! Formă de invidiat pentru fostul portar care îmbracă fotbaliștii 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Februarie 2024, 22:22
Data actualizarii: Miercuri 21 Februarie 2024, 22:24

Alessandro Caparco (40 ani) s-a retras din fotbal în august 2020 de la Poli Iași. 

Fostul portar are o formă fizică de invidiat, în ciuda faptului că s-a retras din activitate de aproape patru ani. Alessandro Caparco merge zilnic la sală, iar acest lucru se vede. El și-a deschis un magazin de haine și îi îmbracă pe fotbaliștii români. 

Carpaco l-a îmbrăcat și pe Horațiu Moldovan când a fost prezentat la Atletico Madrid. Printre clienții săi se mai numără și Valentin Mihăilă, Adrian Mutu sau Damjan Djokovic, fotbalistul Rapidului, cu care s-a și întâlnit la filmare, pentru a-l îmbrăca. 

„Odată ce mă vezi pe mine, normal că vrei să te îmbraci ca mine. Noi facem și serviciul ăsta, mergem la fotbaliști de un anumit nivel să aducem haine”, a declaratt Carpaco pentru PRO TV și Sport.ro. 

Portarul italian a ajuns în România în septembrie 2010, când a semnat cu FCM Târgu Mureș de la Grosseto. De acolo a semnat cu Poli Iași în ianuarie 2014, unde a evoluat până în iulie 2017 când a semnat cu Concordia Chiajna. 

A evoluat pentru ilfoveni timp de doi ani, iar în iulie 2019 a ajuns la Dunărea Călărași, însă la finalul lunii și-a reziliat contractul. Un an mai târziu a semnat cu Poli Iași, de unde s-a și retras în august 2020. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!