Ronaldo și jucătorii lui United 'l-au uitat' pe Greenwood! Ce au făcut coechipierii după ce jucătorul a fost arestat fiind acuzat de viol și agresiune

Manchester United Cristiano Ronaldo Mason Greenwood Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 15:46
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 15:56

Mason Greenwood (20 ani) este implicat într-un scandal major. 

Fotbalistul lui Manchester United a fost arestat duminică seară, în urma acuzațiilor de viol și agresiune fizică. Iubita jucătorului a postat pe contul de Instagram mai multe imagini în care apărea plină de sânge și vânătă, alături de descrierea: „Pentru cine vrea să știe cine este Mason Greenwood!”

Harriet Robson, iubita lui, a publicat și o înregistrare audio care ar fi fost făcută în timpul abuzului la care fotbalistul a supus-o. Greenwood și-a petrecut noaptea în arest, acolo unde a fost chemat să ofere declarații. 

Cristiano Ronaldo și jucătorii lui United s-au dezis de Greenwood după acuzațiile de viol 

Jucătorul „diavolilor roșii” a fost suspendat de echipă până la rezolvarea cazului, imediat după demararea investigațiilor. După măsura luată de club, care a anunțat printr-un reprezentant că „Mason Greenwood nu va reveni la antrenamente și nici nu va mai juca până la noi vești”, jucătorii au trecut și ei la acțiune. 

Fotbaliștii lui Manchester United au început să îi dea unfollow lui Mason Greenwood de pe rețelele de socializare, imediat după ce acuzațiile au apărut. Primul a fost Cristiano Ronaldo, urmat de Jesse Lingard, David De Gea, Paul Pogba, Edinson Cavain și Scott McTominay. 

Poliția din Manchester, anunț după ce jucătorul a fost arestat

"Poliția din Manchester s-a autosesizat după cele apărute în spațiul media, în care o femeie a raportat violență fizică asupra ei. O investigație a fost lansată și putem confirma că un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost arestat cu suspiciune de viol și asalt. 

Momentan, rămâne în custodia poliției. Investigația o să continue", se arată în comunicatul poliției din Manchester, care s-a autosesizat după ce iubita fotbalistului a publicat mai multe poze și filmări în social-media cu urmele lăsate după loviturile primite.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!