Anglia

Mason Greenwood, arestat! Ce urmează pentru fotbalistul de 50 de milioane de euro de la Manchester United

Mason Greenwood, superstarul lui Manchester United, a fost arestat.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 21:30
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 21:40

Englezul de 20 de ani cotat de site-urile de specialitate la 50 de milioane de euro a devenit inamicul numărul 1 în Anglia, după ce și-a bătut fără milă iubita. El este acuzat, de asemenea, și de viol.

Poliția din Manchester a anunțat că fotbalistul în vârstă de 20 de ani, care a adunat 129 de meciuri, 35 de goluri și 12 pase de gol în tricoul lui Manchester United, a fost arestat și este audiat, acesta riscând să rămână după gratii pentru cel puțin o lună, pe perioada audierilor.

"Poliția din Manchester s-a autosesizat după cele apărute în spațiul media, în care o femeie a raportat violență fizică asupra ei. O investigație a fost lansată și putem confirma că un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost arestat cu suspiciune de viol și asalt. 

Momentan, rămâne în custodia poliției. Investigația o să continue", se arată în comunicatul poliției din Manchester, care s-a autosesizat după ce iubita fotbalistului a publicat mai multe poze și filmări în social-media cu urmele lăsate după loviturile primite.

Mason Greenwood, acuzat că și-a desfigurat iubita

Harriet Robson, iubita mijlocașului de 20 de ani, a publicat pe internet un videoclip în carea apare cu fața plină de sânge și o înregistrare audio din timpul abuzului la care a fost supusă.

Pentru cine vrea să știe ce îmi face Mason Greenwood”, a fost mesajul fotomodelului Harriet Robson.

Mason Greenwood nu este primul fotbalist din Premier League acuzat de viol și agresiune sexuală. Benjamin Mendy, fundașul stânga al lui Man. City, se află în arest la domiciliu, după ce a stat cinci luni după gratii. Acum este în așteptarea procesului.

Modifică setările cookies