Reacție dură din partea lui Valeriu Iftime după declarațiile revoltătoare făcute de Ciolacu la adresa moldovenilor

valeriu iftime Marcel Ciolacu Stiri Valeriu Iftime
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 21:38
Data actualizarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 21:53

Premierul Marcel Ciolacu a comis marți o gafă de proporții, făcând declarații ofensatoare la adresa moldovenilor.

Într-o conferință de presă susținută la Timișoara în care a vorbit despre autostrada care leagă Moldova de restul țării, Ciolacu a declarat: "Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți".

"Conform domniilor lor, din câte înțeleg, este un dezavantaj să aparții regiunii Moldova. Măcar de-ar fi venit cu argumente. Sunt convins, însă, că sunt greu de găsit, având în vedere ce oameni muncitori, cinstiți și cu energie bună sunt în această zonă, asta ca să nu mai vorbim de toate personalitățile care s-au născut aici, care au contribuit la cultura românească și au făcut din Moldova o regiune în care ești mândru că te-ai născut. Eu unul cu siguranță sunt!

Valariu Iftime, reacție dură după declarațiile lui Ciolacu

În timp ce câteva milioane de români din Moldova speră la dezvoltare, la o viață mai bună, punându-și toată încrederea în liderii lor, ei se comportă de parcă nu mai e nicio șansă pentru Moldova, privind-o cu rușine și dispreț. Astfel de percepții trebuie aspru taxate, fără pic de îndoială! Un lucru, însă, este cert, aceste false aere de superioritate nu ar trebui să ne oprească niciodată de la a ne dori mai mult, ba chiar ar trebui să ne motiveze! Să ne motiveze să le arătăm adevăratul nostru potențial, adevărata noastră valoare", a reacționat Valeriu Iftime.

Iftime se declară încrezător că botoșănenii vor ști să facă alegerea corect la următoarele alegeri locale:  "suntem mai aproape ca oricând de o schimbare de culoare în județ, sunt convins de asta! Vă aștept alături de mine!"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!