VIDEO EXCLUSIV Reacție dură a lui Gigi Becali în cazul scandalului Schengen: „Cea mai mare mizerie a lumii!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Decembrie 2022, 15:27
Data actualizarii: Vineri 16 Decembrie 2022, 15:28

României i-a fost refuzată intrarea în spațiul Schengen, în ciuda faptului că 26 de state membre ale Uniunii Europene au fost de acord.

Austria a votat împotriva acceptării României în spațiul Schengen, iar de aici a izbucnit un adevărat conflict, firmele austriace din țară fiind boicotate de românii furioși. Gigi Becali a vorbit despre situația în care se află țara noastră, pornind de la o discuție pe subiectul FCSB în Ghencea. 

Vicecampioana României a fost refuzată din nou cu cererea de a disputa meciuri pe stadionul Steaua, motivul fiind că se execută lucrări de mentenanță în această perioadă. Gigi Becali a vorbit pe subiect la „Ora exactă în sport”, spunând că nu se compară situația echipei sale cu cea de la Cluj. 

Discurs vehement al lui Gigi Becali 

„Nu știu, nu mă interesează de Cluj Arena, e altă situație. Universitatea Cluj e echipa românilor și a României, trebuia făcut stadion pentru ea, apreciez naționalismul eu. CFR Cluj acum e echipa României, ea a fost construită împotriva românilor, s-a făcut stadionul împotriva ei și bravo lor. Ea a debutat în campionatul Ungariei, nu stau acum, nu mă pricep la istorie. 

El a făcut ca la pușcărie, poate să primească, acum au dat lege că bazele sportive MApN pot fi închiriate, prin lege nu mai e nevoie prin hotărâre de Guvern, acum îți permite legea. Cea mai mare mizerie a lumii, merg și joc în cealaltă parte și mă doare inima. Ei scot cu 50 de lei cazul nostru, al României, le-am dat compania lor și vând cu 1.500, le-am dat voie cu 350 și nu sunt de acord și nu ne-a băgat în Schengen, ce justiție să mai vrei?

Și le-am dat compania lor. În lumea asta ce justiție să mai vrei? Gică Popescu să facă pușcărie, unde ai mai văzut?! Ce dreptate să vrei în România? Acolo e o harababură, amestecătură, golănie de oameni care intră în politică și au organizații mafioate prin orașele lor și își bagă copiii să fie ministru. Îmi văd de treaba mea acum. 

La un moment dat o să mă retrag, când sunt mai supărat, zic. Dacă vrea Domnul să facă retragerea mea. Să facă Domnul ce vrea”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!