Reacție dură a lui Ciprian Marica după ce a rămas fără permis: "S-au găsit să dea exemple cu noi! Țara e plină de droguri"

Ciprian Marica Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Octombrie 2023, 11:08
Data actualizarii: Luni 09 Octombrie 2023, 11:09

Ciprian Marica (38 de ani), acționarul Farului, a rămas fără permis de conducere în cursul zilei de duminică.

Fostului internațional i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile și a primit o amendă de 1.450 de lei, după ce nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului.

Reacție dură a lui Ciprian Marica după ce a rămas fără permis

Ciprian Marica susține că a trecut când la semafor era culoarea portocalie, nu roșie, însă mai deranjat se arată de comunicatul oficial al Poliției, care, în opinia lui, "s-a lăudat" și a "încercat să dea un exemplu" prin sancționarea sa.

"N-am vrut să mă cert cu Poliția Română pentru o divergență și anume că și pe portocaliu se ia carnetul. Eram cu copiii, venisem la biserică. Într-adevăr, era portocaliu când am trecut eu, dar n-ai voie. Dacă ai forțat portocaliul, trebuie să fii atent. Mă rog, n-am intrat într-o polemică cu dumnealor. Mi-au făcut și test de băutură, mi-au făcut și toate cele să vadă dacă nu cumva se pot lăuda mai mult de atât. Da, am rămas 30 de zile fără permis. Mă gândesc dacă ar fi bine să contest. O să iau o decizie zilele următoare.

S-au găsit să dea exemple cu noi. Mi se pare exagerată povestea asta. Eu deja eram asociat cu Dănuț Lupu, care nu știu ce a făcut. O nebunie care numai la noi se întâmplă. Să te lauzi cu astfel de lucruri, că oprești și dai amenzi persoanelor cunoscute, mi se pare de copii mici când e plin de droguri în țara asta și nu face nimeni nimic. Nu ne lăudăm cu o captură, nu ne lăudăm cu lucruri importante. Poliția Română dă comunicat de presă pentru că mi-a luat mie permisul pentru că am trecut pe roșu. Mi se pare puțin prea mult. Altele sunt lucrurile mai importante", a spus Ciprian Marica, la Playsport Live.

Tot săptămâna trecută, Marius Lăcătuș a rămas și el fără permis pentru că nu a acordat prioritate pietonilor, în zona Gării de Nord din Capitală.

Incidentul a a avut loc vineri dimineaţă, fostul jucător stelist, în vârstă de 59 de ani, fiind suprins de poliţişti când nu a acordat prioritate pietonilor, la o trecere din zona Gării de Nord, au declarat surse din Poliție. Poliţiştii rutieri i-au reţinut permisul pentru 60 de zile.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!