FOTO Reacția lui Neymar după ce s-a încercat răpirea fiicei și iubitei: "Zi tristă!"

Neymar Bruna Biancardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Noiembrie 2023, 12:34
Data actualizarii: Miercuri 08 Noiembrie 2023, 12:58

Neymar trece printr-o perioadă dificilă atât pe plan profesional, cât și personal. 

Starul brazilian s-a accidentat în urmă cu câteva săptămâni și a fost supus unei intervenții chirurgicale, urmând ca absența sa de pe teren să fie de minim zece luni. 

În urmă cu o lună, fotbalistul a devenit tată pentru a doua oară, după naşterea fetiţei sale Mavie, în Brazilia, însă fericitul eveniment a fost umbrit de o întâmplare neașteptată. 

Presa internațională a anunțat că locuința din Sao Paulo a Brunei Biancardi a fost spartă, atacatorii intenționând să le răpească pe ea și pe fetiță, însă nu se aflau la domiciliu. În casă se aflau părinții femeii care au fost legați, însă fără a suferi răni majore. 

Mesajul lui Neymar după nefericita întâmplare

La scurt timp după apariția informației, brazilianul a postat un mesaj pe contul de Instagram: "O zi tristă, cu două vești extrem de rele. A fost întâi atacul subit la locuința părinților Brunei, dar mulțumesc lui Dumnezeu, toată lumea este bine. Apoi a fost decesul unei prietene. Condolenațele mele familiei, Dumnezeu să o primească pe Luna cu brațele deschise".

Neymar și Bruna Biancardi sunt împreună de aproape doi ani. Aceștia s-au despărțit și împăcat de-a lungul timpului din cauza infidelităților sportivului, care a fost surprins dând mesaje altor femei chiar și după anunțul sarcinii. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!