GALERIE FOTO Provocarea lansată de "cea mai sexy atletă din lume" pentru Erling Haaland: "M-ai face cea mai fericită"

Alica Schmidt Erling Haaland Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 August 2023, 12:22
Data actualizarii: Vineri 25 August 2023, 12:23

Considerată "cea mai sexy atletă din lume", Alica Schmidt se face remarcată mai mult prin aparițiile sale decât prin rezultatele sportive.

Nemțoaica de 24 de ani a participat la Campionatul Mondial de atletism, în proba de 4x400 m mixt, obținând locul șapte alături de colegii săi din ștafetă.

Provocarea lansată de Alica Schmidt pentru Erling Haaland

Cunoscut pentru fizicul și forța sa, starul lui Manchester City nu a impresionat-o pe frumoasa atletă, iar Alica Schmidt i-a lansat o provocare norvegianului, mai în glumă, mai în serios, transmițându-i că ar vrea să concureze cu el la într-o cursă de 400 m.

"Cred că îl pot învinge. La cursa la 400 metri, clar. La 200 de metri va fi mult mai dificil. M-ar face foarte fericită dacă cursa ar avea loc.

Trebuie să îl întreb. Eu sunt pregătită mereu. Deci, Haaland, dacă ești gata să ne întrecem, aș fi fericită. Hai să vedem!", a declarat Alica Schmidt, potrivit The Sun.

Obiectivul nemțoaicei pe plan profesional

Întrebată despre actualul său obiectiv în "sportul sporturilor", frumoasa nemțoaică a spus că-și dorește să se califice la Jocurile Olimpice de la Paris, lăsând să se înțeleagă că vrea să prindă lotul Germaniei și la individual, dar și cu ștafeta de 4x400 m. 

Totodată, Alica a fost întrebată de The Sun și de titulatura de "cea mai sexy atletă a lumii", care i-a mărit capitalul de popularitate și a ajutat-o să devină endorser pentru mai multe companii celebre. 

"Eticheta de cea mai sexy atletă din lume nu înseamnă nimic pentru mine. E bazată pe o părere subiectivă despre aspectul meu. Eu sunt de părere că frumusețea vine din interiorul fiecăruia.

Obiectivul meu este să particip la Jocurile Olimpice din 2024, să fiu mai rapidă. Totodată, n-am renunțat la studii și vreau să-mi iau diploma în comunicare și design media", a spus sprintera din Germania, pentru tabloidul britanic The Sun. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!