Probleme pentru Becali: Declaratia lui si a lui Zmarandescu nu au fost la fel!

Gigi Becali Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Aprilie 2009, 17:17
Data actualizarii: Sambata 04 Aprilie 2009, 17:20

Problemele lui Gigi Becali cotinua: Declaratia lui a fost diferita fata de cea a lui Catalin Zmarandescu, astfel ca instantei ii va fi din ce in ce mai usor sa il tina in arest.

Judecatoria Sectorului 1 motiveaza decizia de arestare a finantatorului Stelei ca seful pazei Clubului Steaua, Catalin Zmarandescu, a dat declaratii mincinoase in fata instantei, care nu se coroboreaza nici macar cu cele ale lui Gigi Becali.

Astfel, retine instanta, Becali nu confirma, in declaratia data in fata judecatorului, ca ar fi dat o "suma de bani pentru a-si recupera masina inculpatului Zmarandescu Catalin Otto sau coninculpatului Dumitrascu Nicolae".

Instanta retine doar ca declaratiile lui Zmarandescu nu se "coroboreaza" cu cele ale finantatorului Stelei.

In acelasi timp, Judecatoria Sectorului 1 precizeaza ca inregistrarea depusa de aparatorii inculpatilor cu momentul din barul din Pipera in care finantatorului Stelei vorbeste cu partile vatamate este irelevanta. "In ceea ce priveste inregistrarea depusa (...), instanta retine ca este vorba de o inregistrare de 18 secunde, data 25.01.2009, ori faptele retinute in prezenta cauza au avut loc in noaptea de 26/27.01.2009. Chiar daca acceptam ca ar fi gresita aceasta data si imaginile prezinta momentul prezentei partilor vatamate in barul din Pipera, pe de o parte momentul de timp este prea scurt pentru a aprecia ca acolo nu a avut loc decat o intalnire amicala, pe de alta parte se observa, la un moment dat, cum partea vatamata Nicolae Tinel intoarce privirea la persoana care filmeaza, probabil cu un telefon mobil, iar daca privim spre piciorul drept observam ca are pantalonul taiat, de undeva de deasupra genunghiului cazand un servetel sau un tampon, nu se distinge bine, probabil aplicat pe rana suferita ca urmare a impuscarii", se arata in motivare.

Sursa: Newsin
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!