PRO TV, lider incontestabil de audiență, în fiecare zi, din primele 11 zile din septembrie!

Pro TV lider audiență Septembrie Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Septembrie 2023, 16:07
Data actualizarii: Marti 12 Septembrie 2023, 16:08
Toamna această, românii trăiesc toate emoțiile cu show-urile și serialele preferate!

Telespectatorii PRO TV se bucură de show-uri epice, evadează în seriale unul și unul, trăiesc intens fiecare film și descoperă spectacolul lumii în cea mai tare toamna din istoria PRO TV. Încă de la începutul acestei luni, în prime time, PRO TV a fost lider incontestabil și s-a poziționat pe primul loc în topul audiențelor, la mare distanță de televiziunea de pe poziția secundă.

În perioada 1 – 11 septembrie, în prime time, PRO TV a dominat topul televiziunilor din România. În intervalul orar 19:00 – 23:00, a înregistrat o cota de piață de 27.2 %, la nivelul publicului Național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 19.1% share, iar stația clasată pe locul trei înregistra doar 8.4%.

Intervalul de prime-time este deschis de Stirile PRO TV, emisiune care este pe primul loc în România în ceea ce priveşte încrederea acordată de public. În fiecare zi, cele mai importante evenimente din țară și din lume, transmisiuni LIVE, analize, anchete şi reportaje sunt prezentate la Ştirile ProTV.

Programele de entertainment și  filmele PRO din fiecare zi au continuat și extins leadership-ul de audiență livrat de Știrile PRO TV. Vineri, 8 septembrie, a fost lansat noul sezon Vocea României, iar cele mai intense emoții ale concurenților și antrenorilor au fost trăite în locul care a făcut ca vocile să fie auzite. Antrenorii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia & Theo și Smiley, alături de prezentatorul Pavel Bartoș, sunt pregătiți să trăiască bucuria muzicii și vor aduce în fiecare vineri noi interpretări de excepție.

Mult-asteptatul sezon 3 al serialului Clanul a intrat in difuzare luni, 11 septembrie.  Sunt noi intrigi și răsturnări de situație, iar distribuția impresionantă este completată de noi actori cunoscuți. Personajele au parte de un parcurs neașteptat, iar multe întrebări își vor găsi răspunsuri sau vor ridica alte... întrebări. 

Zilele următoare vor intra în difuzare noi sezoane ale altor producții de succes – Las Fierbinți, care este cel mai longeviv serial de comedie din România, un adevărat fenomen social-,   Imperiul Leilor, arena antreprenorilor pur-sânge și Visuri la cheie, emisiunea care construiesțe speranțe și case pentru cei în nevoie. Mai mult, oferta PRO TV include show-uri și seriale în premieră pentru România – Săriți de pe fix, Love Island și Groapa, un serial care prezintă o imagine realistă și dură a vieții mafiei.

În fiecare zi, milioane de telespectatori trăiesc toate emoțiile la PRO TV prin show-urile, serialele și filmele din această toamna.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!