La PRO TV, alături de Cosmin Seleși, începe o nouă săptămână a show-ului Batem Palma? ”Nu mă mai satur de acest joc. Dă dependență”

batem palma? Cosmin Seleși Pro TV Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2023, 09:57
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2023, 10:01

Dacă e luni înseamnă că a început o nouă săptămână, dar mai înseamnă și că e vremea pentru noi ediții savuroase din super show-ul Batem Palma?. De astăzi și până vineri, de la ora 18:00, concurenții pornesc întrecerea cu norocul pentru a câștiga sume cât mai mari. ”Concursul care vă poate aduce într-un ceas 100.000 de lei”, după cum bine spune Cosmin Seleși, revine în doar câteva ore.

”Mi trec prin cap sume amețitoare”, va admite iubitul prezentator înainte de a începe o nouă etapă în care îi va susține pe concurenți în traseul lor în emisiune. De fiecare dată când cineva este ales de către calculator înseamnă că intuiția trebuie dusă la cote înalte pentru a face alegerile corecte care să ducă la câștiguri mari.  

Cea care știe toate secretele, doamna avocat Eugenia Bobe nu vrea să-i ajute pe concurenți cu niciun indiciu. ”Nimeni nu se atinge de cutii până nu sunt sigilate”, va reaminti ea tuturor săptămâna aceasta. Treaba-i clară: chiar dacă îi susține în joc să câștige mai mult, nu le va oferi nici cel mai mic sfat despre cum ar putea face asta.  

Intrați în cea de-a noua săptămână de emisie, Cosmin va recunoaște: ”Nu mă mai satur de acest joc. Dă dependență”. Iar asta spun și norocoșii care au trecut de preselecții și se află acum la locul lor la pupitru, așteptând să fie extrași ca jucători ai zilei. 

Concurenții aflați în joc sunt: Sorina Gherman, Alexandru Popescu, Luigi Savoia, Justin Rădulescu, Andreea Racu, Alexandru Petrescu, Beatrice Pîrțac, Sebastian Dobrescu, Diana Secu, Virgil Băjanaru, Miko Bagdhasariu, Ana Maria Nuți, Raul Cormoș, Denisa Matei, Gabriela Petca, Ioana Dorohoi, Pavel Rotari, Roxana Pîrjol, Viorel Băcăuanu, Gutiera Timotin, Mihai Ionaș, Elena Epurescu, Sorin Burcea. Acestora li se va alătura astăzi un nou concurent!  

Pe cine va extrage computerul în fiecare seară? Cine se va mai alătura competiției? Cu ce sume vor pleca acasă cei care vor juca? Răspunsurile se pot afla doar urmărind de luni până vineri, de la ora 18:00, Batem Palma?, pe PRO TV!

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!