Președintele Republicii Moldova ține cu Rapid? Cadoul primit de Maia Sandu

Rapid Bucuresti maia sandu Republica Moldova Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Iunie 2022, 23:21
Data actualizarii: Sambata 18 Iunie 2022, 23:20

Maia Sandu deține funcția de Președinte al Republicii Moldova încă din decembrie 2020, iar fanii rapidiști i-au făcut un cadou pe cinste. 

Maia Sandu încearcă să îndepărteze pericolul rusesc și face eforturi colosale ca Republica Moldova să adere la Uniunea Europeană. Clubul Aristocratic Rapid i-a trimis președintelui un tricou cu Rapid cu numele și numărul unu, conform unei postări publicate de aceștia pe Facebook.

Suporterii rapidiști s-au arătat solidari președintelui Maia Sandu și au postat următorul mesaj pe rețeaua de social media: „Am înmânat azi cadoul Clubului Aristocratic Rapid pentru doamna Maia Sandu. Acest tricou poartă simbolul luptei grele pentru un ideal. Este lupta pe care o dă  acum si doamna Maia Sandu”.

 

Mutările efectuate de formația din Giulești pentru următorul sezon

Adrian Mutu a rămas antrenorul giuleștenilor, iar la echipă au venit trei fotbaliști noi. 

Extrema stângă Valentin Costache, în vârstă de 23 de ani, s-a alăturat lui Rapid după ce a fost transferat de la CFR Cluj în urma sumei de 100.000 euro

Fundașul stânga Florin Ștefan, în vârstă de 26 de ani, a fost transferat de gruparea bucureșteană tot de la CFR Cluj, în schimbul sumei de 200.000 de euro

Fundașul central Paul Iacob, în vârstă de 25 de ani, a venit liber de contract de la Chindia Târgoviște.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!