Portugalia și Franța s-au calificat în sferturi, la EURO 2024! În această seară, România își joacă soarta în optimi!

EURO 2024 campionatul european Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 12:01
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 12:03

Șase locuri sunt deja ocupate în etapa sferturilor, iar tabloul începe să se contureze cu meciuri tot mai puternice și cu o serie de confruntări ce îi vor ține pe cei de acasă lipiți în fața televizoarelor! Aseară, Portugalia și Franța au reușit victorii ce le duc mai departe, iar în această seară, la EURO 2024, se încheie Optimile, în direct la PRO TV și pe VOYO.

Meciul dintre Franța și fosta adversară a României, Belgia, a început la ora 19:00 și a avut o istorie care s-a scris abia pe final! În minutul 85, Vertonghen a marcat în propria poartă un gol ce a fost egal cu o calificare a adversarilor, iar Franța continuă parcursul la turneul final!

De la ora 22:00, Portugalia și Slovenia au fost față în față într-un meci încărcat de surprize. Deși posesia a aparținut portughezilor într-o proporție covârșitoare, de peste 70%, scorul la finalul celor 90 de minute a fost 0-0, după ce Ronaldo a ratat surprinzător un penalty. Nici cele două reprize de prelungiri nu au adus schimbări pe tabela de marcaj, așa că s-a ajuns la lovituri de departajare. Acolo, portarul portughezilor a făcut minuni și nu a încasat niciun gol după primele trei încercări, în timp ce Ronaldo, Fernandes și Silva au reușit să marcheze. Astfel, Portugalia merge mai departe și va întâlni Franța, în sferturi.

România - Olanda, ora 19:00, PRO TV și VOYO

Confruntarea dintre Franța și Belgia a fost lider absolut de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 19:00 – 20:49. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.8 puncte de rating și 44.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.7 puncte de audiență și 13.7% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 20:48, peste 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Cel de-al doilea meci al zilei, cel dintre Portugalia și Slovenia a fost lider absolut de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 22:01 – 24:42. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.9 puncte de rating și 50.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 1.8 puncte de audiență și 7.7% share. De-a lungul difuzării, peste 1.8 milioane de români s-au bucurat de fotbal, iar în minutul de aur, la ora 22:46, peste 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe confruntarea serii.

Studioul UEFA EURO 2024 a închis seara de fotbal cu o nouă întâlnire de neratat între Costin Ștucan, Cătălin Oprișan, Ciprian Marica și Florin Răducioiu. Cele mai importante informații din Germania au fost dezbătute de către aceștia, iar cei de acasă nu au ratat niciun minut.  

Studioul EURO a fost lider absolut de audiență în intervalul 24:47 – 25:46 În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 3.9 puncte de rating și 36.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 0.9 puncte de audiență și 8.2% share

Generația de suflet dă astăzi cel mai puternic test!

Ultima zi de Optimi înseamnă și cele mai puternice emoții pentru telespectatori! De la ora 19:00, în direct la PRO TV și pe VOYO, România se va confrunta cu Olanda pentru un loc în sferturi, iar toți cei de acasă vor striga la unison pentru naționala condusă de Edi Iordănescu. Ultimul meci al acestei etape se va disputa de la ora 22:00, când Austria și Turcia se vor întâlni.

Nu ratați EURO 2024, la PRO TV și pe VOYO!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!