Petrecerile lui Vinicius Junior, greu de accesat! Ce test trebuie să treacă fetele care vor să participe 

Vinicius Junior Brazilia Real Madrid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iulie 2023, 14:14
Data actualizarii: Vineri 14 Iulie 2023, 14:15

Vinicius Junior (23 ani) este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume la ora actuală. 

Brazilianul a impresionat cu prestațiile sale în tricoul lui Real Madrid, fiind în centrul atenției atât pozitiv, cât și negativ. Fotbalistul a fost implicat și în diferite scandaluri, în special în ultimul sezon, fiind abuzat rasial pe majoritatea stadioanelor pe care a evoluat din LaLiga și dând curs mai multor situații tensionate cu adversarii. 

Vinicius Junior se bucură și de atenție în afara fotbalului, organizând petreceri fastuoase, la care participă numeroase persoane faimoase.O jurnalistă a dezvăluit recent o tactică nouă prin care jucătorii „cuceresc” fetele. 

Condiția de participare la petrecerea lui Vinicius Junior 

Conform jurnalistei braziliene Fabia Oliveira, anturajul lui Vinicius le cere fetelor care vor să participe la petrecerile organizate de fotbalist să aibă contul de Instagram public și să trimită link-ul cu profilul lor către prietenii fotbalistului, care decid dacă intră sau nu la petrecere. 

Condiția ca Instagramul să fie public este ca bărbații să le poată vedea pozele de pe rețelele sociale, iar apoi să le aprobe intrarea. În Brazilia au apărut numeroase critici, în special la adresa lui Vinicius Junior, pentru modul în care trateză femeile, din cum scrie sport.es

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!