Pele Stiri

Pele, Crăciun alături de familie, în spital! Fotografia postată de una dintre fetele legendei braziliene: „Încă o noapte cu el!”

Familia lui Pele a petrecut Crăciunul în spitalul Spitalul Albert Einstein, unde este internat starul brazilian, iar fiica fostului fotbalist a postat o fotografie de grup în social media.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2022, 09:14
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2022, 09:26

„Avem mereu multe lucruri pentru care trebuie să fim recunoscători, chiar şi petrecând Crăciunul în spital suntem conştienţi de privilegiul de a fi într-un spital ca acesta. Să îl vedem pe tatăl noostru tratat de aceşti profesionişti, super competenţi şi extrem de afectuoşi. Nu uităm niciun moment de acest privilegiu.

Pele, cu familia alături de Crăciun

Chiar şi în tristeţe, trebuie să fim recunoscători. Să mulţumim pentru că suntem împreună, să vă mulţumim pentru toaată dragostea voastră, să vă mulţumim pentru că putem fi aici acum cu el.

Crăciun fericit. Multă sănătate, multă dragoste, multă bucurie, multe râsete şi multă pasiune, astăzi şi pentru totdeauna, pentru voi toţi.

Încă o noapte împreună cu el”, este mesajul postat de Kely Nascimento pe Instagram.

În fotografie sunt: ​​Marcia Aoki, soţia lui Pelé; fiicele: Kely Nascimento, Flavia Nascimento şi Gemima McMahom; fiul, Edson Nascimento, mai cunoscut sub numele de Edinho; si nepoatele: Sophia, Celeste si Stephany.

Pele (82 de ani) a fost internat la Spitalul Albert Einstein, din Sao Paulo, în ziua de 29 noiembrie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!