VIDEO EXCLUSIV Dan Alexa a tras o concluzie despre Dinamo la Arena SPORT.RO

Dan Alexa Arena Sport.ro Dinamo Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Joi 04 Aprilie 2024, 21:13
Data actualizarii: Joi 04 Aprilie 2024, 21:20

Dan Alexa a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la emisiunea Arena SPORT.RO.

La Arena SPORT.RODan Alexa a vorbit, printre alte subiecte, și despre starea actuală a lui Dinamo, sugerând că forma acestora este în continuă scădere.

Dan Alexa, despre Dinamo: "Nu îi văd bine"

Fostul internațional a fost întrebat despre organizarea din interiorul clubului și a ținut să sublinieze că și-ar dori ca echipa din Ștefan cel Mare să învețe unele lucruri de la Rapid.

"Mi-aș dori ca și la Dinamo să se se întample la fel(n.r: organizare ca la Rapid). Dinamo are probleme din punct de vedere sportiv, un an de Liga a 2-a va fi foarte greu pentru ei dacă vor retrograda iar.

Cu toate că vor reveni, e un curs firesc, tot timpul cluburile mari revin la un moment dat, doar că e greu, uite și egalul de aseară, nu îi văd bine." a spus Dan Alexa, în exclusivitate, la emisiunea Arena SPORT.RO.

VIDEO Emisiunea integrală cu Dan Alexa la Arena SPORT.RO

Dan Alexa a evoluat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum Rocar, Poli Timișoara, Univeristatea Craiova, FC Dinamo, BJ Guoan, Rapid București și Anorthosis.

Ca antrenor, fostul închizător a stat pe banca tehnică a celor de la ACS Poli, Rapid, ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași, Astra Giurgiu, SSU Poli, CSM Reșița, FC Brașov-SR, FC Botoșani și CS Tunari.

În fiecare joi de la 9:00, Cătălin Oprișan prezintă emisiunea Arena SPORT.RO, unde timp de o oră invitații fac o incursiune în cariera lor și dezbat temele de actualitate din sport într-un format inedit. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!