Oferta BOMBA de la o echipa MILIONARA pentru Reghecampf! De unde vine prima oferta de senzatie pentru antrenorul EUROfantastic al Stelei

Steaua Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Martie 2013, 18:25
Data actualizarii: Marti 12 Martie 2013, 18:29

Scrie AICI mesajul tau pentru Steaua si noi il ducem in vestiar!
►Chelsea - Steaua, joi 22:00 in direct PRO TV si Voyo.ro

Reghecampf i-a linistit pe stelisti dupa aparitia zvonurilor legate de o posibila plecare a sa din Ghencea. Le-a transmis fanilor ca nu pleaca indiferent de oferta pe care o va primi si a anuntat ca e gata de o noua provocare alaturi de ros-albastri.

Vrea sa repete sezonul de senzatie in Europa si la anul. Nu in Europa League, ci in Liga Campionilor, unde Steaua crede ca poate sa se bata cu bogatii pentru o calificare istorica in primavara!

Reghe va trebui sa reziste unei tentatii uriase la vara! Una dintre echipele care insista pentru el e Lokomotiv Moscova, anunta sursele Sport.ro. Sefii clubului nu sunt deloc multumiti de parcursul clubului in actualul sezon si iau serios in calcul varianta despartirii de  Slaven Bilic.

Desi a avut parte de transferuri importante, fostul selectioer al Croatiei nu a ridicat nivelul echipei la nivelul asteptarilor si ar putea pleca dupa incheierea campionatului. Abia pe 10 in Rusia, Lokomotiv isi poate salva anul doar daca prinde ultimul loc de Europa League, 5, pentru care se bate cu Spartak, Kuban, Dinamo, Terek si FC Krasnodar.

Reghecampf e una dintre prioritatile sefilor de la Lokomotiv, impresionati de impactul pe care l-au avut antrenorii romani in ultimul timp in Premier League.

Conform PRO Sport, Reghecampf mai are o oferta din Rusia si una din Emiratele Arabe Unite.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!