GALERIE FOTO O vedetă din România, suporter de lux la Manchester City - Real Madrid! A fost surprinsă la TV, la finalul partidei

Corina Bud Champions League Manchester City Real Madrid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Mai 2023, 11:22
Data actualizarii: Vineri 19 Mai 2023, 11:53

Manchester City a obținut calificarea în finala Champions League, după ce a trecut de Real Madrid în faza semifinalelor. 

După 1-1 în manșa tur, de pe Santiago Bernabeu, Manchester City şi-a reconfirmat forţa pe teren propriu, dovedită anterior cu RB Leipzig (7-0) şi Bayern Munchen (3-0) în fazele eliminatorii ale competiţiei.

Bernardo Silva (23, 37), Eder Militao (autogol, 76) şi Julian Alvarez (90+1) au înscris în victoria echipei antrenate de Pep Guardiola, care va juca a doua finală de Champions League, urmând să o înfrunte pe Inter Milano.

Corina Bud și fiul ei, prezenți pe Etihad Stadium
 

Celebra cântăreață din România s-a aflat în tribune la meciul în care Manchester City a obținut calificarea în finala Champions League, alături fiind și băiatul ei, Robin. 

Spre finalul transmisiei, atunci când fanii "cetățenilor" se bucurau pentru rezultatul obținut de formația lor, pe cadrele apărute la TV au fost surprinși și cei doi, iar fanii artistei i-au comentat acest lucru pe contul de Instagram, la postarea făcută despre meci. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!