GALERIE FOTO "O altă blondă fraieră!". Pilotul de IndyCar care dărâmă stereotipuri, apariție spectaculoasă în vacanță 

Lindsay Brewer pilot IndyCar Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 10:05
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 10:23

Lindsay Brewer (24 de ani) este una dintre cele mai apreciate tinere sportive din Statele Unite, fiind pilot IndyCar. 

Tânăra are peste 1,6 milioane de urmăritori pe contul de Instagram și este apreciată de oameni atât pentru activitatea sportivă, dar și pentru felul în care arată. 

De curând, frumoasa americancă a fost în vacanță în Tulum, iar paparazzi au surprins-o în timp ce se relaxa la plajă alături de prieteni, îmbrăcată într-un costum de baie galben, cu care și-a pus în valoare silueta de invidiat. 

Lindsay Brewer a început să piloteze încă de la 11 ani, la clasa Rotax Mini Max, apoi a avansat ajungând în competiția IndyCar, modelul său pe plan profesional fiind Danica Patrick. 

"Îmi place să văd din ce în ce mai multe femei implicate în sporturile cu motor. Cu cât vor fi mai multe, cu atât va deveni ceva normal", a declarat sportiva pentru Forbes.

"Pilotez dinainte să devin 'model Instagram' sau ceva de genul acesta. În liceu eram cunoscută doar ca Lindsay Brewer care conduce mașini. Am avut parte de comentarii urâte precum 'o altă blondă fraieră' sau mi s-a reproșat că doar vânez atenția celor din jur. Dar cu cât postez mai multe fotografii despre pasiunea mea și despre ceea ce fac, cu atât oamenii încep să mă vadă și altfel", a explicat aceasta. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!