Nu mai e niciun dubiu: actionarii Rapidului au anuntat transferul lui Ionita la Astra! Reactia DURA a galeriei: "Zamfir sa plece din Giulesti"

Adrian Zamfir Rapid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Decembrie 2013, 06:58
Data actualizarii: Luni 16 Decembrie 2013, 07:08

► Rusescu vs Buffon? Chiriches vs Stefan Radu? Vezi AICI urnele pentru tragerile la sorti EL si CL, luni 13:00, IN DIRECT Sport.ro!

Adrian Zamfir, actionarul principal al clubului Rapid a anuntat aseara, printr-un comunicat, transferul lui Alexandru Ionita II la Astra Giurgiu.

"Mult mediatizatul asa zisului caz Ionita a ajuns la final. Asa cum am promis, presa va fi instiintata in mod oficial. Alexandru Ionita va ajunge la formatia Astra Giurgiu pentru suma de 700.000 de euro, suma importanta pentru noi in contextul actual."

"Ionita va juca in continuare pentru Rapid, cel putin pana la vara, si dupa plecarea la Astra va ramane in coproprietate cu Rapid cu 50% procente si dintr-un orice eventual transfer", a declarat Zamfir.

GALERIA FACE SCANDAL

Transferul lui Ionita la Astra a incins spiritele in Giulesti. Unul dintre liderii galeriei a anuntat ca plecarea mijlocasului de 18 ani va insemna sfarsitul erei Zamfir-Cristescu la Rapid.

"Daca e adevarat ca Ionita a fost vandut, atunci va fi razboi intre galerie si conducere. Zamfir a luat clubul gratis si nu are el cum sa vanda jucatorii Rapidului."

"Daca l-a vandut pe Ionita, Zamfir sa isi faca bagajele si sa se transfere odata cu el", a declarat liderul galeriei Rapidului pentru Mediafax.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!