Nu l-a facut nici Messi, nu l-a distrus nici Guardiola: arogantul Mourinho a fost injunghiat de OMUL LUI! Vezi cum NU a stiut sa raspunda la asta:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Decembrie 2013, 19:20
Data actualizarii: Marti 31 Decembrie 2013, 19:18

►Killer-ches si Pantili-demon! Torres si Rooney! Supermeciuri in FA Cup sambata si duminica, LIVE la Sport.ro! Vezi programul!

Mourinho si Drogba au una dintre cele mai trainice "povesti de iubire" din fotbal. "Mourinho m-a facut mare, ii datorez totul", obisnuia sa spuna atacantul de 35 de ani despre fostul lui antrenor de la Chelsea.

"Dati-mi-i pe King Didier si Ibrahimovici si nu imi mai trebuie nimic. Drogba va ramane mereu in inima mea, e prietenul meu", spune Mourinho despre atacatul lui Galata.

Galata si Chelsea se intalnesc in16-imi in Liga Campionilor si unul dintre cei doi va ramane acasa. Drogba le-a declarat turcilor ca sigur nu va fi echipa Cim-bom-bom care va parasi Liga in februarie. "Jose, nu ai nicio sansa, scuze ca iti spun asta, tu m-ai facut ceea ce sunt, nu te pot lasa sa ne elimini. Va fi un meci frumos, sunt convins, la finalul caruia ne vom bucura noi", a declarat Drogba in Fanatik

"Eu sunt cel mai fericit, ca joc ambele meciuri ACASA", a mai spus ivorianul, care a jucat 8 ani pe Stamford Bridge. "Vedem noi cine merge mai departe. Sa ne bucuram de meciuri", i-a raspuns incredibil de "cuminte" Mourinho. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!