GALERIE FOTO Noul transfer al celui mai bogat club din lume, căutat de Mia Khalifa! Mesajul trimis jucătorului care a „îngropat-o” pe Liverpool 

mia khalifa Loris Karius Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Septembrie 2022, 11:54
Data actualizarii: Marti 13 Septembrie 2022, 11:55

Loris Karius (29 ani) s-a întors în Premier League după despărțirea de Liverpool. 

Portarul care a costat-o pe Liverpool finala UEFA Champions League a semnat cu Newcastle, din postura de fotbalist liber de contract. Împrumutat de „cormorani” de-a lungul ultimelor sezoane în Turcia și Germania, Karius a rămas liber de contract în această vară și a ajuns la un acord cu cel mai bogat club din lume, după ce a semnat un contract valabil până la finalul lui decembrie. 

Deși a intrat pe lista neagră a fanilor lui Liverpool după finala din 2017, Loris Karius și-a câștigat și câțiva admiratori, primind sprijin după acel meci de coșmar. Unul dintre „numele sonore” care și-a arătat susținerea pentru portar a fost Mia Khalifa, fostă actriță de filme pentru adulți. 

Mia a comentat inițial la o fotografie postată de Karius înainte de finala cu Real Madrid, la care pusese descrierea „eyes on the prize” (n.r. ochii pe premiu), la care tânăra a replicat: „El este premiul? Pentru că....”, a scris alături de niște emoji-uri. 

Mai mult, după meci, Mia a postat pe Instagram o fotografie cu Karius, alături de un mesaj pentru portar: „Continuă să zâmbești. Greșelile fac parte din natura umană. F**k you Ramos”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!