Noaptea cutitelor lungi in fotbalul romanesc! Gino vrea sa-l execute pe Mitica; Iorgulescu, intalniri de taina cu patronii din Liga 1! E asta momentul 'marii tradari'?

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Noiembrie 2013, 22:53
Data actualizarii: Miercuri 13 Noiembrie 2013, 23:02

EXCLUSIV Cancan.ro | Gino Iorgulescu, intalnire de taina cu unul dintre apropiatii lui Dragomir. Dumitru Dragomir poate suferi o infrangere drastica la Liga.

Aflat de 17 ani la conducerea Ligii Profesioniste de fotbal, Dumitru Dragomir vizeaza inca un mandat in fruntea fotbalului romanesc, insa contracandidatul sau - Gino Iorgulescu - planuieste o adevarata executie.

Dupa contre dure de la distanta, cei doi contracandidati atacandu-se voalat cu fiecare ocazie, Dumitru Dragomir ramane sigur de castigarea alegerilor, chiar daca e constient ca in ultimele ore a pierdut cativa aliati importanti.

Daca miercuri dimineata stia deja ca a pierdut sprijinul lui Gigi Becali, cel despre care spune ca a fost influentat de Cosmin Olaroiu, Dragomir poate suferi si alte lovituri grele.

Prosport scrie ca in acest moment scorul 'meciului' dintre Iorgulescu si Dragomir este de 13-5, primul reusind sa capete suportul unor echipe precum Ceahlaul, Petrolul, FC Brasov, Viitorul, Botosani, Timisoara, Chiajna, Corona, Steaua, CFR, Dinamo, Vaslui si Otelul.

Paparazzi Cancan.ro au surprins insa inca o intalnire care poate dinamita alegerile, Gino Iorgulescu fiind filmat in timp ce discuta cu Ioan Niculae intr-un restaurant din Herastrau. Niculae, unul dintre oamenii pe care Dragomir se baza, a acceptat intrevederea si a stat mai bine de 30 de minute la discutii.

De asemenea, noteaza Cancan, Iorgulescu s-a intalnit si cu premierul Victor Ponta si presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

Video pe Cancan.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!