GALERIE FOTO Nicușor Dan a anunțat că patinoarul promis de Oprescu în 2013 va deveni realitate

nicusor dan Patinoar Bucuresti Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 11:09
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 11:34

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă că a finalizat expertiza tehnică pentru patinoarul artificial Mihai Flamaropol, iar vestea bună este că sunt variante pentru continuarea şantierului.

„Am finalizat expertiza tehnică pentru patinoarul artificial Mihai Flamaropol, iar vestea bună este că avem variante pentru continuarea şantierului. Patinoarul artificial Mihai Flamaropol este format din Centrul Multifuncţional Sportiv şi de Agrement şi Arena Sportivă”, spune edilul Capitalei pe Facebook. 

Potrivit lui Nicuşor Dan, ”conform expertizei, lucrările la Centrul Multifuncţional se pot desfăşura mai departe conform proiectului”.

„Pentru patinoarul propriu-zis concluziile expertizei oferă câteva variante de continuare a lucrărilor: schimbarea unor elemente metalice din structura acoperişului, repararea acestora sau schimbarea funcţionalităţii terasei de pe Arena Sportivă prin eliminarea plăcii de beton armat şi înlocuirea acestuia cu un alt tip de material. Modul în care se va face acest lucru va fi decis de specialişti”, mai menţionează Nicuşor Dan.

Patinoarul risca să fie dărâmat

Proiectul patinoarului a fost lansat după o promisiune făcută de Oprescu, în 2013, care a declarat că, până în vara lui 2017, Primăria va construi „o sală de sport, un patinoar, o academie de tenis, o sală de atletism, dar şi un complex de nataţie”.

Demarat în urmă cu nouă ani, proiectul intrase în standby de trei ani, lucru care a dus la degradarea parțială a construcției.

Potrivit edilului, până în momentul de față, lucrările patinoar au fost realizate în proporție de 24% și s-au cheltuit șase milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!