Niculae, la Bursaspor? Turcii il vor pentru Liga Campionilor!

Marius Niculae Bursaspor Dinamo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Iulie 2010, 09:38
Data actualizarii: Luni 12 Iulie 2010, 09:45

ProSport / Marius Niculae negociaza de trei zile cu campioana Turciei. El ar putea fi coleg cu Giani Kirita in Liga Campionilor.

Marius Niculae ar putea reveni in Liga Campionilor! Capitanul lui Dinamo este dorit cu insistenta de turcii de la Bursaspor, echipa cu care negociaza de cateva zile bune, anunta ProSport .

Niculae pare incantat de oferta. Pe langa atractia de a juca la in cea mai tare competitie din Europa, "Sageata" e tentat de salariul bun de la Bursa.

Si Dinamo l-ar da! Turcii ofera o buna parte din castigurile de la UEFA pentru participarea in Liga doar pentru a avea un varf de clasa - asa cum este considerat Niculae.

Plecarea lui Niculae ar insemna ascensiunea lui Liviu Ganea. Tanarul atacant ii va lua locul in echipa lui Andone, mai scrie ProSport

ZICU SI CHIACU, GONITI DE FANI!
Ianis Zicu si Hristui Chiacu au avut o intalnire cu sporterii dinamovisti. Celor doi li s-a spus clar ca nu sunt doriti in Stefan cel Mare si ar fi cazul sa plece. Chiacu i-a injurat pe dinamovisti cand era la Timisoara, iar Zicu este acuzat pentru indolenta sa. "Esti disperat sa pleci la Rapid, mai bine du-te acolo!" i-au spus fanii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!