"Ne-am chinuit sa jucam pe un maidan!" CFR-ul vrea REVOLUTIE in Liga I! Ce jucator mai vrea 'Animalul' Costa pentru titlu

CFR Cluj Iuliu Muresan Jorge Costa Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Decembrie 2011, 19:08
Data actualizarii: Sambata 17 Decembrie 2011, 19:21

Astra 0-1 CFR | CFR e prima in clasament dupa victoria de la Ploiesti si dinamovistii se tem ca pot piierde locul 1 dupa ce au condus tot turul.

Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, e nemultumit de calitatea gazonului de pe stadionul Astrei si vorbeste despre planurile lui Jorge Costa in perioada de transferuri din ianuarie.

"E un meci foarte important pentru noi, e bine ca am pus presiune pe Dinamo si am trecut pe locul 1. Vom organiza foarte bine pregatirea de iarna si vom face tot ce putem pentru a lua titlul la vara. In Liga I sunt prea multe maidane de felul asta, cum e si la Astra. Avem nevoie de terenuri de fotbal, nu de maidane. Targu Mures vrea sa castige pentru ea, nu pentru noi. Noi vrem sa terminam primii, pentru asta muncim.

Nu mai aducem jucatori, poate doar un mijlocas sa mai luam. Doi sau trei fotbalisti sunt in plus, sa vedem de cine de despartim. A fost un tur bun, putea fi si mai bun, insa vrem la final sa fim pe locul 1, asta e cel mai important", a spus Muresan la Fanatik Show.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!