Moldova ii poate imbogati pe englezi la pariuri! Castigi aproape dublu daca ai incredere in Villas Boas! Cele mai tari pariuri pentru 2012 :)

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2012, 22:33
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2012, 22:37

Britanicii au iesit deja pe piata cu cele mai trasnite pariuri pentru 2012. Beckham, Chelsea si Andy Murray sunt cei mai cautati pe listele de pariuri.

Cei care pariaza ca Beckham va ajunge cavaler al Imperiului Britanic poate da lovitura in 2012. Vor incasa de 8 ori suma pariata.

Villas Boas are 1,73 cota pentru a prinde si Revelionul viitor pe banca lui Chelsea. Nu se stie daca Abramovich si-a pariat toata averea pa acest pariu, glumesc britanicii.

 
Terry, capitanul Angliei in primul meci al anului cu Moldova, e unul din cele mai populare pariuri, dupa scandalurile sexuale care l-au avut in prim plan pe starul lui Chelsea si in urma carora si-a pierdut rolul de lider in vestiarul Angliei.
 
Andy Murray ii poate imbogati si el pe pariori - daca va lua titlul la Wimbledon. Ultimul britanic a castigat la Wimbledon, in 1936, pe vremea lui Hitler si Stalin.
 
Usain Bolt - record mondial la suta de metri la Olimpiada de la Londra e printre cele mai sigure pariu din sport in 2012.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!