Bute l-a facut pe Andrade sa planga: "Am fost ca un Ferrari!"

Autor: Sport.ro
Duminica 29 Noiembrie 2009, 07:29
Bute l-a facut pe Andrade sa planga: "Am fost ca un Ferrari!"

 Bute a declarat, duminica dimineata, ca in meciul in care l-a invins pe mexicanul Librado Andrade prin KO si a reusit pastrarea centurii IBF, la categoria supermijlocie, si-a demonstrat valoarea! Trimite-i aici un mesaj lui Bute!
BUTE E FANTASTIC! L-a facut KO pe Andrade in runda a 4-a!

Andrade: Bute m-a readus cu picioarele pe pamant!

VEZI aici toate fazele meciului

Mexicanul Andrade a vorbit cu lacrimi in ochi la conferinta de presa de dupa meci: "De cand am plecat din fast-food-ul in care lucram in California am visat sa devin campion mondial. De aceea m-am apucat de box. Am visat intotdeauna la asta. Din pacate, astazi, Lucian Bute m-a readus cu picioarele pe pamant."

Bute le-a transmis un mesaj celor care l-au criticat inainte de meci: "Mi-am respectat planul tactic, am lovit bine si puternic. Astfel am putut sa imi fac meciul mai usor si sa inving inainte de limita. Sunt foarte fericit, pentru ca am demonstrat cine este adevaratul campio Am demonstrat tuturor ca astazi am fost un Ferrari, nicidecum un Mercedes tamponat, asa cum ma caracterizase inaintea meciului tehnicianul lui Andrade. Ma bucur ca am demonstrat cine este adevaratul campion si va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine", a declarat Bute , citat de Adevarul.
 
"A fost un meci exceptional, am muncit foarte mult dupa primul meci cu Andrade m-am gandit doar la meciul asta. Acel meci a fost doar un accident. Acum mi-am demonstrat valoarea. Multumesc mult romanilor care s-au trezit si astept sa revin in Romania. Sper ca in viitor sa boxez doar meciuri mari, sa raman campion. Lennox Lewis m-a felicitat si mi-a spus ca sunt bun, ca atunci cand ma deplasez in ring sunt extraordinar",a declarat Lucian Bute pentru TVR.

Lucian Bute si-a pastrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, dupa ce l-a invins prin KO, in repriza a patra, pe mexicanul Librado Andrade, intr-un meci disputat la Quebec. Romanul a castigat la puncte primele trei reprize la puncte, iar in a patra l-a trimis la podea pe Andrade de doua ori.

Lucian Bute l-a invins pe Andrade si in urma cu un an, la 24 octombrie, in Bell Centre din Montreal, cand Bute a dominat 11 runde, insa a fost trimis la podea in cea de-a 12-a (si ultima), iar arbitrul a incheiat lupta cand romanul s-a ridicat. Astfel, Bute si-a aparat pentru a doua oara centura mondiala, impunandu-se la puncte. Andrade a afirmat, imediat dupa meci, ca arbitrul l-a favorizat pe Bute, incetand sa numere atunci cand romanul se afla la podea. Bute a castigat centura mondiala IBF in 20 octombrie 2007, la Montreal, dupa ce l-a invins prin KO in repriza a 11-a pe columbianul Alejandro Berrio.

De atunci pugilistul roman si-a aparat de trei ori titlul mondial in fata americanul William Joppy (20 octombrie 2007), in fata mexicanului Librado Andrade (25 octombrie 2008) si in fata columbianul Fulgencio Zuniga (14 martie 2009). Lucian Bute si-a pastrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, dupa ce l-a invins prin KO, in repriza a patra, pe mexicanul Librado Andrade, intr-un meci disputat la Quebec. Romanul a intrat in ringul de la Quebec pe acordurile melodiei Where the streets have no name, a trupei U2, fiind aclamat de spectaorii prezenti.

Romanul a castigat la puncte primele trei reprize la puncte, iar in a patra l-a trimis la podea pe Andrade de doua ori. Lucia Bute, in varsta de 29 de ani, are acum 25 de victorii, din care 20 prin KO, el fiind primul pugilist ce a reusit sa-l "puna la pamant" pe Andrade (30 de ani). Lucian Bute l-a invins pe Andrade si in urma cu un an, la 24 octombrie, in Bell Centre din Montreal, cand Bute a dominat 11 runde, insa a fost trimis la podea in cea de-a 12-a (si ultima), iar arbitrul a incheiat lupta cand romanul s-a ridicat. Astfel, Bute si-a aparat pentru a doua oara centura mondiala, impunandu-se la puncte.

Andrade a afirmat, imediat dupa meci, ca arbitrul l-a favorizat pe Bute, incetand sa numere atunci cand romanul se afla la podea. Bute a castigat centura mondiala IBF in 20 octombrie 2007, la Montreal, dupa ce l-a invins prin KO in repriza a 11-a pe columbianul Alejandro Berrio. De atunci pugilistul roman si-a aparat de trei ori titlul mondial in fata americanul William Joppy (20 octombrie 2007), in fata mexicanului Librado Andrade (25 octombrie 2008) si in fata columbianul Fulgencio Zuniga (14 martie 2009).

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Dăncilă, despre numirea lui Kovesi la PE: Iohannis ar susține altă persoană cu probleme?
BRAT